Cum arată capela St. George pregătită pentru nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle!

19 mai, 2018
meghan markle GettyImages 960006260 jpeg

Aşteptarea a luat sfârşit! În doar câteva minute, invitaţii de seamă la nunta regală vor începe să-şi facă apariţia, în timp ce mireasa va sosi alături de mama sa, Doria Rangland, în jurul orei de 13:30 (ora României).  Aşadar, la primele ore ale dimineţii, s-au făcut ultimele aranjamente la capela St. George.

image

Floriştii şi echipa însărcinată cu aranjamentele florale au fost văzuţi în faţa Castelului Windsor încă de la primele ore ale dimineţii. Aceştia au împânzit capela regală şi castelul Windsor cu buchete imense formate din bujori albi, florile ei preferate, şi trandafiri albi, despre care se ştie că au fost florile preferate ale Prinţesei Diana. Alte flori şi plante care au fost folosite, astăzi: degetăriţe, fag, mesteacăn, carpen şi multe alte flori de sezon, aşa cum şi-a dorit Meghan Markle.

Philippa Craddock, cea însărcinată cu aranjamentele florale

Cea responsabilă pentru aranjamentele florale din ziua nunţii a fost Philippa Craddock, care s-a declarat onorată de faptul că Meghan şi Harry au ales-o să se ocupe de acest detaliu atât de important în ziua nunţii lor. Tot ea este cea care a realizat buchetul lui Meghan, despre care se crede că e format din aceleaşi flori ca aranjamantele florale, dar şi florile pe care domnişoarele de onoare de vor purta.

Arcade imense de flori naturale

Invitaţii de seamă vor fi întâmpinaţi cu o arcadă imensă formată din trandafiri şi bujuri albi la West Door, acolo unde stau aşezaţi şi fotografii acreditaţi pentru acest eveniment. Astfel de aranjamente se regăsesc peste tot în capelă, chiar şi altarul fiind decorat cu flori naturale, voluminoase. Iată imagini de la faţa locului!Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg