Cum arată casa în care Charles şi Camilla se iubeau pe ascuns FOTO

31 iulie, 2018
Highgrove House (132) jpeg

Highgrove House, celebrul cuibuşor de nebunii regal, este şi acum în proprietatea Casei Regale şi a fost transformat realmente într-un business.

În timpul căsniciei turbulente cu Diana, Prinţul Charles, îndrăgostit iremediabil de Camilla Parker chiar mai înainte de a o cunoaşte pe soţia sa, a făcut tot posibilul pentru a-şi regăsi liniştea în braţele iubitei sale. Pentru a-şi înlesni întâlnirile extraconjugale şi a fi departe de ochii presei, Charles a cumpărat Highgrove, o moşie aflată în provincie, în apropierea reşedinţei Camillei, conacul Bolehyde, unde amanta lui ducea un trai idilic şi se ocupa de grădină, animale şi se bucura de liniştea naturii.

Highgrove House (100) jpeg

De altfel, dincolo de pasiunea copleşitoare, aceste lucruri îi şi uneau: dragostea pentru cai, câini, pictură şi viaţa rurală (grădinărit, horticultură, pescuit). Charles era de-a dreptul intrigat cum o femeie ca ea, departe de-a fi cochetă şi preţioasă, reuşise să-i intre la inimă cu felul ei tovărăşesc de-a fi, lipsită de pretenţii şi o vajnică contestatară a convenţiilor.

Despre noua achiziţie câmpenească aflase şi Lady Diana, dar mergea rar acolo, urând viaţa la ţară, dispreţuind pasiunea familiei regale pentru cai şi câini şi detestând ploaia.

Camilla, însă, aproape că se mutase la Highgrove cu Tosca şi Freddy, câinii ei din rasa Jack Russell, şi cu iapa roşcată Molly, calul ei preferat de vânătoare, pe care îl ţinea în grajdul lui Charles.

Highgrove House (65) jpeg

„Ştiam că doarme cu femeia aceea în patul meu. Ştiam sigur că se culcă cu târfa aceea. N-aveam nici o şansă! Ştiam că o iubeşte pe ea, nu pe mine – aşa fusese dintotdeauna“, avea să spună Prinţesa Diana despre rivala ei, în faţa căreia nu putea lupta decât aliindu-se cu presa. „Femeia aceea ridicolă!“, obişnuia Camilla s-o catalogheze. „Rottweilerul!“, contraataca Diana.

Cuibuşor de nebunii de la Highgrove devenise şi locul de întâlnire al apropiaţilor lui Charles şi ai Camillei, care aprobau legătura lor şi credeau că mariajul prinţului cu Diana era un eşec total.

După moartea Prinţesei Inimilor, prinţii William şi Harry cu greu au putut păşi în acest loc care o făcea pe mama lor să sufere atât de mult. Dar Charles a avut răbdare şi, cu mult tact, a reuşit să-i facă şi pe ei să iubească traiul simplu de la ţară, roadele pământului şi animalele.

highgrove house 85 jpg jpeg

Tot aici au petrecut Charles şi Camilla în 2005 imediat după nunta lor din aprilie, fiindu-le în continuare un loc atât de drag, pe care în timp l-au tot amenajat şi extins până a devenit o fermă în toată puterea cuvântului.

Astăzi, Highgrove este vizitat de mii de turişti, poate fi închiriat pentru serate şi nunţi, iar produsele fermei, atât cele alimentare, cât şi cele artizanale, sunt vândute pe bani buni. Că Familia Regală britanică ştie să atragă fonduri din orice nu mai e demult o noutate, iar suvenirurile şi produsele bio comercializate sub emblema Casei Regale sunt la mare căutare.

Cum ferma de la Highgrove se mândreşte cu culturi de legume şi de ierburi aromate, livezi de meri şi peri, o vie, o stupină proprie, o cireadă impresionantă de vaci, o turmă de oi, câţiva porci, toate produsele rezultate sunt transformate în alimente bio folosite fie de bucătăria regală, fie frumos ambalate şi scoase la vânzare în magazinul propriu şi online.

Aşa se face că poţi cumpăra de la Highgrove vinuri, spumante, cidru, mai multe sortimente de bere, miere, gemuri şi produse cosmetice. Pe lângă acestea, sub aceeaşi emblemă garantată de cancelaria Prinţului Charles poţi achiziţiona prosoape, obiecte de bucătărie, dar şi de grădinărit, pături, seturi de pat, obiecte de decor, bijuterii, ceramică şi litografii - chiar după picturile semnate de Charles însuşi.

Iată cum arată acum universul Highgrove House.

Foto: pagina oficială FacebookRecente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg