Cum arată casa în care vor locui Prințul Harry și Meghan Markle?

Citeste tot despre:

, , ,

În comunicatul oficial dat publicității astăzi de Casa Regală a fost introdusă și această informație: Harry și logodnica lui, Meghan Markle, vor locui într-o reședință din cadrul Palatului Kensington, pe numele ei Nottingham Cottage.

Casa viitorului cuplu regal

Și da, se pare că această casă arată exact la fel cum îi spune și numele: modest. Pentru britanici, termenul de cottage se referă, de obicei, la o casă de la țară.

Nott Cott, casa evidențiată dreapta jos.

Este vorba despre proprietatea pe care Harry și-a aranjat-o pentru el, în urmă cu circa patru ani, și pe care a transformat-o într-un domiciliu de burlac. Înainte de asta, casa cunoscută de apropiați cu numele de ‘Nott Cott’ a fost prima reședință maritală a Ducilor de Cambridge, înainte ca familia mărită a acestora să necesite un spațiu mai mare.

Michelle Obama, primită de Prințul Harry

Și dacă ne gândim că Nottingham Cottage a avut, înaintea fraților William și Harry, niște chiriași care nu fac parte din familia regală, înțelegem că îi lipsește factorul posh. Este vorba despre secretarul privat al Prințului Philip, Sir Miles Hunt-Davis, și soția acestuia, Gay, sau, înaintea lor, de sora Prințesei Diana, Lady Jane Fellowes, și soțul acesteia, Sir Robert Fellowes.

Mai precis, Nottingham Cottage este o lucuință mică și cochetă, dar ideală pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Vorbim de una dintre cele mai mici proprietăți de pe domeniul Kensington, cu doar două dormitoare, un living modest, o bucătărie și o baie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA