Cum arată conacul soților Middleton, unde Prințul William se simte ca acasă

21 aprilie, 2024

Așa arată Bucklebury Manor, casa din Berkshire a părinților lui Kate, unde viitorul rege al Angliei se simte în largul său.

Carole și Michael Middleton la Bucklebury Manor, în Berkshire. FOTO: Getty Images
Carole și Michael Middleton la Bucklebury Manor, în Berkshire. FOTO: Getty Images

Să deschizi ușile acestui loc este ca și cum ai păși în inima unei reședințe regale. Deși se confruntă în prezent cu probleme financiare, inclusiv cu falimentul afacerii lor și cu furia creditorilor, Carole și Michael Middleton locuiesc de mai mulți ani în Bucklebury Manor, o somptuoasă proprietate în stil georgian din Berkshire. Cuplul s-a mutat acolo în 2012, după ce a considerat că locuința lor anterioară din Oak Acre este "mai puțin sigură". Cu toate acestea, pentru a achiziționa această proprietate dintr-un mic sat din Berkshire, părinții lui Kate Middleton au fost nevoiți să scoată bani din portofel. Ei au devenit proprietari pentru suma „princiară” de 4,7 milioane de lire sterline, echivalentul a 5,4 milioane de euro.

Printre numeroasele încăperi ale conacului se numără șapte dormitoare, două saloane, o bibliotecă și cinci săli de recepție... Pe lângă elementele decorative care îți atrag atenția atunci când te plimbi prin camere, cum ar fi cele două șeminee tradiționale și luxurianta terasă acoperită, casa are și o serie de elemente exterioare, pe cele șapte hectare de teren, ca să nu mai vorbim de terenul de tenis și de piscină, unde nepoții lui Carole Middleton adoră să își petreacă timpul. Nu există nicio îndoială că luxul este la ordinea zilei aici.

Buckleberry Manor, un loc de suflet pentru întreaga familie

De-a lungul anilor, Carole Middleton, doamna casei, a reușit să dea un suflet acestei proprietăți, oarecum izolată, dar clasată ca monument istoric. "Când îți alegi bine casa, nu ai prea multe lucruri de făcut. Am reprodus aproape exact ceea ce aveam înainte. Cu bejurile Cord și Hay de la Farrow & Ball, nu ai cum să greșești", a mărturisit ea într-un interviu acordat publicației „Good Housekeeping”, relatat de Berkshire Live. În el, mama lui Kate Middleton vorbește despre dragostea ei pentru casa sa și explică de ce camera ei preferată este bucătăria. „Este o bucătărie/dinning/living și este inima casei", spune ea, adăugând că faptul că este open space face ca această încăpere să fie ideală pentru a primirea oaspeților.

În timp ce vecinii îi cunosc destul de bine, familia Middleton încearcă să spună cât mai puține lucruri despre această proprietate de familie, unde Prințul William și cei trei copii ai lui și ai lui Kate se simt ca acasă. Foarte puține fotografii ale conacului circulă în prezent pe internet. Cu toate acestea, cei mai curioși au reușit să descopere o parte din ele datorită lui James Middleton. În timpul pandemiei, tânărul și soția sa, Alizée Thevenet, au stat acolo timp de câteva luni. Într-o înregistrare video publicată de fratele lui Kate Middleton pe rețelele de socializare, internauții au putut arunca o privire asupra curții familiei, potrivit site-ului Berkshire Live.

În timp ce Bucklebury Manor este un loc special pentru Carole și Michael Middleton, care locuiesc acolo de mulți ani, copiii lor sunt, de asemenea, foarte atașați de el. Și sora lui Kate, Pippa Middleton, se bucură de acest loc, ea transformând casa familiei în loc de recepție pentru nunta ei cu James Matthews, la 20 mai 2017. După cum subliniază „The Express”, ceremonia a avut loc într-o seră imensă de sticlă din incinta domeniului. La rândul lor, Kate Middleton și Prințul William au petrecut câteva luni acolo după nașterea Prințului George, în 2013. La vremea respectivă, Kate Middleton nu a găsit un refugiu mai bun decât conacul familiei pentru a se odihni și a primi sfaturi prețioase de la mama sa. Nu există nicio îndoială că această casă, pe cât de fermecătoare, pe atât de discretă, va continua să fie decorul multor reuniuni de familie... Spre bucuria bunicilor Carole și Michael Middleton.

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer   Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg