Cum arată felicitarea de Crăciun a Casei Regale Spaniole?

Ca-n fiecare an, Casa Regală Spaniolă a redactat tradiționala felicitare de Crăciun, pe care a făcut-o publică supușilor, urându-le toate cele bune.

Anul acesta, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei le-au lăsat pe fiicele lor să fie în centrul atenției. Astfel, Prințesa Leonor (10) și infanta Sofia (8) sunt cele care apar pe felicitarea de Crăciun a familiei regale spaniole.

La princesse Leonor et sa soeur l'infante Sofia posent pour la carte de voeux de la famille royale espagnole à Madrid le 7 décembre 2015. Spain's royal family distributed their annual Christmas greeting card featuring a photo of Princess Leonor (L) and Princess Sofia, as distributed by the Spanish Royal House on December 7, 2015.
Prințesa Leonor și sora sa, infanta Sofia

Leonor, cea care este prima în linia de succesiune la tronul spaniol, apare în fotografie ținând-o în brațe pe sora sa, infanta Sofia, care este mai mică decât aceasta cu 17 luni.

princess-leonor2--z
Au semnat alături de părinții lor felicitarea de Crăciun

Pe spatele felicitării, cele două surori s-au semnat cu titulatura lor completă, chiar sub semnătura părinților lor.

2424987100000578-2879154-image-a-48_1418915249089
Felicitarea de anul trecut

Amintim că pe felicitarea de anul trecut figurau două fotografii, făcute în iunie 2014, de la încoronarea lui Felipe și a Letiziei, după abdicarea tatălui lui Felipe, Regele Juan Carlos.

Sursa foto: Hepta / getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA