Cum arată hotelul de lux în care sunt cazați Ducii de Cambridge?

Prințul William, Kate și cei doi copii ai lor, George (3) și Charlotte (1), sunt de câteva zile în vacanță, în sudul Franței. Potrivit ziarului francez ”Sud Ouest”, cei patru sunt cazați la Hotel du Palais, în Biarritz, unde costul pe noapte al unei camere începe de la 422 de lire.

12
Ducii s-au cazat la Hotel du Palais

Hotelul, care a fost construit în secolul al XIX-lea și folosit de Napoleon al III-lea și de soția sa, Eugenie de Montijo, drept reședință de vară, este descris pe site-ul de prezentare ca fiind un ”hotel bogat în istorie și unic prin stilul decorativ”.

Hotelul are două restaurante, conduse de celebrul bucătar Jean-Marie Gautier, decorat cu o stea Michelin. În meniu se găsesc atât preparate culinare clasice, din bucătăria franceză, cât și din cea internațională. Hotelul are incorporat un spa, o saună, o baie turcească, solar și chiar o piscină de 15 metri.

Camerele standard costă în jur de 400 de lire pe noapte, însă hotelul imperial, în luna august, costă nu mai puțin de 3,300 de lire pe noapte, iar micul dejun este inclus, potrivit informațiilor listate pe site-ul hotelului.

7
Hotelul a servit cândva ca reședință de vară pentru Napoleon al III-lea (domnie 1852-1870)

Urmăriți galeria foto pentru imagini inedite din luxosul hotel în care s-au cazat Ducii de Cambridge!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA