Cum arată hotelul în care au fost cazaţi Ducii de Cambridge?

25 august, 2015
eden rock jpeg

Aceast─â loca┼úie este una preferat─â de toate starurile interna┼úionale, a┼ča c─â nu e de mirare c─â Ducesa de Cambridge ┼či Prin┼úul William au ales-o drept destina┼úia vacan┼úei de var─â.

image

De fapt, mai este un motiv pentru care Ducii de Cambridge au ales aceast─â loca┼úie. Potrivit unor informa┼úii, resortul de lux este de┼úinut de familia fostului iubit al Pippei Middleton, investitorul James Matthews. A┼čadar, hotelul de cinci stele din Insulele Caraibe, denumit Eden Rock, este proprietatea fostului cumnat al Ducesei, cu care Kate se pare c─â a avut o rela┼úie destul de apropiat─â.

Amplasat pe un promontoriu st├óncos cu vedere spre recifele de corali, ├«ntre plajele cu nisip alb ┼či ape de cristal ale golfului Saint Jean, Eden Rock a devenit una dintre destina┼úiile de lux a tuturor starurilor interna┼úionale.

stanga
dreapta
hotel jpeg
piscina jpeg
camera jpeg
eden rock jpeg
eden rockk jpeg

Apartamentele, vilele ┼či camerele sunt decorate individual ┼či creativ, pentru a fi pe placul tuturor. Hotelul Eden Rock din St. Barths dispune de restaurant, teras─â, bar, piscin─â exterioar─â, cursuri de pictur─â, sporturi nautice, a┼ča c─â nu e de mirare c─â Ducii de Cambridge au ales acest hotel ca destina┼úie vara aceasta.

Surs─â foto: Eden Rock St Barts