Cum arăta Meghan ca bebeluş? Unchiul ei face publice primele fotografii din viaţa Ducesei de Sussex!

13 aprilie, 2019
9 gettyimages 1053676304 jpg jpeg

Sătul de imaginea proastă pe care o are familia lui în presă, unchiul lui Meghan, Joseph Jackson, s-a decis să facă publice imagini inedite din sânul familiei actualei Ducese de Sussex. Astfel, el le-a oferit celor de la Daily Mail primul album foto cu micuţa Meghan Markel!

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, la ora 4.46 am, iar prima ei fotografie a fost făcută în maternitate, la numai câteva ore de când mama ei, Doria Markle, a adus-o pe lume.

Prima fotografie a lui Meghan, la numai câteva ore de la naştere

11 1 jpg jpeg

În fotografia făcută publică de unchiul ducesei, se poate vedea brăţara de identificare a nou născutului care este ţinut în braţe, în maternitate, de mama sa, tânăra Doria, de numai 24 de ani.

Joseph Jackson le-a oferit celor de la Daily Mail circa 30 de fotografii, care nu au fost văzute până acum de nimeni, în fara membrilor familiei.

Până în prezent, au fost făcute publice mai multe fotografii cu Meghan şi tatăl ei sau alături de diverşi membri ai familiei lui Meghan, dar numai din partea tatălui ei. Prin urmare, acest album foto oferă o nouă perspectivă asupra vieţii de familie a Ducesei de Sussex.

  

gettyimages 1127328178 jpg jpeg

“Cred că e un moment prielnic pentru întreaga lume să vadă cealaltă parte a familiei lui Meghan – partea pozitivă, nu cea decăzută…”, a declarat Jackson (69) făcând referire la faptul că soţia Prinţului Harry se pregăteşte, în această perioadă, să devină mamă pentru prima dată.

Interviul cu unchiul lui Meghan a fost realizat în Fresco, California, unde acesta are propriul studio şi s-a simţit confortabil să vorbească despre viaţa privată a lui Markle. Joseph susţine că nu ştie de unde i-ar fi putut pune cineva porecla “Ducesa Dificilă” nepoatei lui, dar şi că i-a picat cam prost decizia lui Meghan de-a exclude întreaga ei familie – exceptând-o pe mama ei, Doria – de la nunta ei regală.

Bebeluşul Meghan Markle

10 2 jpg jpeg

Unchiul Joseph se declară mândru de Meghan şi Prinţul Harry că au decis să sărbătorească naşterea copilului lor în intimitate, fără să facă mare tam-tam imediat după venirea pe lume a bebeluşului regal. De asemenea, i se pare o idee grozavă că viitorii părinţi şi-au ales propria echipă care să asiste la naştere şi nu s-au mulţumit cu ginecologii “de serviciu” de la Palat.

Meghan la 37 de ani

1 gettyimages 1091216202 jpg jpeg

Şi altă destăinuire de-ale acestuia a fost cea legată de sexul viitorului copil regal. El e de părere că Meghan şi-ar dori, în mod tacit, o fetiţă, deoarece considră că un băieţel ar presupune un efort suplimentar în grijă şi creştere.  

Meghan face primii paşi

12 3 jpg jpeg

Domnul Jackson are alt tată decât Doria, însă pe amândoi fraţii vitregi i-a adus pe lume Jeanette – adică bunica lui Meghan – şi tot ea i-a crescut împreună, aşadar informaţiile lui Joseph ar trebui să fie cât se poate de veridice.

Viitori părinţi. Meghan, alături de prinţul ei...

gettyimages 1135122991 jpg jpeg

foto - Getyy Images, Daily MailRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg