Cum arată meniul de la nunta regală, aşa cum e pregătit în bucătăria de la Windsor

15 mai, 2018
Royal Kitchen At Windsor Castle Begin Preparations For The Wedding Banquet jpeg

Pregătirile pentru nunta regală merg înainte, în ciuda a toată drama legată de prezenţa sau, mai degrabă, absenţa tatălui miresei de la ziua ei cea mare. Nimeni nu ştie dacă Thomas Markle, tatăl lui Meghan, va ajunge la marele eveniment şi-şi va conduce fiica la altar.

Însă toată lumea ştie cu siguranţă care va fi meniul de la nunta anului, cu atât mai mult cu cât bucătăria de la Castelul Windsor este, zilele acestea, în fierbere.

Şi la propriu, şi la figurat.

Pregătiri la Castelul Windsor

Pregătirile pentru banchetul de nuntă au început încă de pe 10 mai, când fotografii i-au surprins la lucru pe maeştrii cofetari şi pe chefii din cadrul bucătăriei regale de la Windsor.

Aşadar, în bucătăria imensă din cadrul castelului se poate observa cum se munceşte de zor la pregătirea felurilor de mâncare sărate, pe bază de sparanghel, dar şi dulci, categorie în care se insistă pe trufele de ciocolată.

image image

Pe lângă acestea, din meniul dulce servit la recepţia de la St. George's Hall mai fac parte prăjiturelele din cremă de zahăr ars, biscuiţi cu mango şi topping de panna cotta şi macaroons.

În ceea ce priveşte legumele folosite la mâncărurile care vor fi servite celor 600 de invitaţi de la recepţia regală, acestea provin de la fermele agricole din cadrul comitatului Kent, cunoscut cu supranumele de Grădina Angliei.

image image

Suntem siguri că meniul va fi unul delicios şi-i va face pe invitaţi să uite de drama din familia lui Meghan.Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg