Cum arată meniul de la nunta regală, așa cum e pregătit în bucătăria de la Windsor

Citeste tot despre:

, , ,

Pregătirile pentru nunta regală merg înainte, în ciuda a toată drama legată de prezența sau, mai degrabă, absența tatălui miresei de la ziua ei cea mare. Nimeni nu știe dacă Thomas Markle, tatăl lui Meghan, va ajunge la marele eveniment și-și va conduce fiica la altar.

Însă toată lumea știe cu siguranță care va fi meniul de la nunta anului, cu atât mai mult cu cât bucătăria de la Castelul Windsor este, zilele acestea, în fierbere.

Și la propriu, și la figurat.

Pregătiri la Castelul Windsor

Pregătirile pentru banchetul de nuntă au început încă de pe 10 mai, când fotografii i-au surprins la lucru pe maeștrii cofetari și pe chefii din cadrul bucătăriei regale de la Windsor.

Așadar, în bucătăria imensă din cadrul castelului se poate observa cum se muncește de zor la pregătirea felurilor de mâncare sărate, pe bază de sparanghel, dar și dulci, categorie în care se insistă pe trufele de ciocolată.

Pe lângă acestea, din meniul dulce servit la recepția de la St. George’s Hall mai fac parte prăjiturelele din cremă de zahăr ars, biscuiți cu mango și topping de panna cotta și macaroons.

În ceea ce privește legumele folosite la mâncărurile care vor fi servite celor 600 de invitați de la recepția regală, acestea provin de la fermele agricole din cadrul comitatului Kent, cunoscut cu supranumele de Grădina Angliei.

Suntem siguri că meniul va fi unul delicios și-i va face pe invitați să uite de drama din familia lui Meghan.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA