Cum arată reşedinţa Ducilor de Cambridge? Imagini din interiorul Palatului Kensington!

30 octombrie, 2017
palatul kensington jpeg

Acum că Ducesa de Cambridge e însărcinată cu al treilea copil, cuplul princiar a decis să se mute în Apartamentul 1A din Palatul Kensington, lăsând casa din Norfolk în grija slujitorilor. Am avut şi noi ocazia să vedem câteva cadre din actuala reşedinţă a Ducilor de Cambridge cu ocazia vizitei pe atunci – Preşedintelui Obama, dar şi prin prisma unor fotografii mai vechi, pe când Prinţesa Diana îşi creştea aici cei doi copii.

Ducii de Cambridge, la întâlnirea cu Michelle şi Barack Obama, la Palatul Kensington

Aşa se face că-n fotografiile oficiale, surprinse în timpul vizitei de stat din partea soţilor Obama, am avut şansa de a vedea ”the drawing room” – living room-ul sau camera în care vizitatorii oficiali sunt primiţi. O cameră somptuoasă, decorată cu picturi impresionante, cu piese de mobilier antice dar şi cu unele accente actuale, precum pernuţele decorative în culori vii.

„The drawing room”

O a doua fotografie, în care prinţul George apare alături de jucăria primită de la soţii Obama, e surprinsă într-o altă cameră a Palatului Kensington, care oferă o privire generoasă asupra grădinii impresionante. De observat sunt şi acele două divane confortabile, situate sub geamurile vaste.

Camera de recreere

O altă fotografie surprinsă în Palatul Kensington datează din 2015, pe când Michelle Obama a fost invitată de către Prinţul Harry pentru o întâlnire oficială. Imaginea respectivă a fost surprinsă într-o altă încăpere a palatului, în care vizitatorii pot servi ceaiul. De observat măsuţa de ceai vintage şi obiectele decorative din planul secund.

Camera de servit ceaiul

Probabil una dintre cele mai apreciate imagini din interiorul Palatului Kensington este aceasta în care apare Prinţesa Diana, alături de Prinţul William. Fotografia a fost făcută în 1985, în camera de joacă a prinţului, care pe atunci avea doar trei ani. Nu ştim dacă mai există această cameră, dar ştim că şi Prinţul George şi surioara lui, Prinţesa Charlotte, au un astfel de spaţiu la dispoziţie.

Camera de joacă

La fel de preţioasă este şi această imagine, în care Prinţul William apare, de această dată, alături de fratele lui, Prinţul Harry, în vârstă de doar un an. Cei doi erau surprinşi într-un alt colţ al respectivei camere de joacă. Simpatici, nu?

image


Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}