Cum arată sora Reginei Letizia? A fost surprinsă, la plajă, în costum de baie!

Una are agenda plină de îndatoriri regale, cealaltă este liberă ca pasărea cerului și merge în vacanțe exclusiviste, fără să-i pese de cutume regale sau alte reguli venite la pachet cu un anume statut.

La nunta surorii sale, Telma a purtat un outfit de culoarea piersicii. (prima, stânga)

Vorbim despre Regina Letizia, care zilele acestea a avut de bifat noi apariții oficiale, și de sora, Telma Ortiz, cea pe care paparazzi au surprins-o, la sfârșitul lunii trecute, bucurându-se de soarele arzător din Barcelona și de resorturile de lux din zonă.

Telma a fost surprinsă în costum de baie

Da, sora mai mică a Letiziei, Telma Ortiz, a fost ținta paparazzilor pe când se afla în Barcelona. Aceștia au surprins-o chiar când făcea plajă, la piscina unui resort de lux, din orașul spaniol. Am avut ocazia, așadar, s-o vedem pe junioara în costum de baie, ipostază în care, probabil, n-o s-o vedem niciodată pe sora sa mai mare, Regina Spaniei.

Revenind la Telma, economistă de profesie, trebuie să precizăm că aceasta îi seamănă foarte bine celebrei sale surori. Slăbuță, dar bine tonifiată, Telma Ortiz arată foarte bine în costum de baie la cei 43 de ani. Iată câteva cadre cu aceasta!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA