Cum arată un costum de baie regal. Ce sexy este soția Prințului Christian de Hanovra în acești bikini șic

21 august, 2024

Alessandra de Osma are 36 de ani și este o adevărată inspirație în materie de modă. Bruneta arată fabulos, are gusturi ultra șic și poartă hainele și accesoriile cu grație regală.

Alessandra de Osma și prințul Christian de Hanovra la nunta din 2018, GettyImages (3) jpg

Alessandra de Osma a devenit soția Prințului Christian de Hanovra în 2018. Și este o adevărată inspirație pentru femeile preocupate de modă.

După ce și-a prezentat la munte garderoba super relaxată, servind model tinerelor care doresc să achiziționeze articole vestimentare pentru sezonul toamnă - iarnă, iată că a venit și momentul când Alessandra de Osma se bucură de momentele estivale.

GettyImages 1406780886 jpg

Alessandra a făcut furori pe contul său de Instagram, după ce a distribuit o imagine la secțiunea Stories mai... decoltată!

Bruneta s-a arătat în fața urmăritorilor săi în număr de 153.000 de urmăritori ai ei, purtând un costum de baie sexy șic, din două piese, de la designerul de lux Juan D Dios, un cunoscut promotor al sustenabilității.

Alessandra de Osma, Insta jpg

Este un costum de baie versatil, în trei culori: negru, maro și alb. Este o piesă care avantajează siluetele silfide și femeile care nu au un bust prea proeminent.

Alessandra de Osma de Hanovra l-a etichetat în postare pe designer.

Materialul plisat a revenit în forță anul acesta, și în ceea ce privește moda costumelor de baie. El a fost propuse de marile case de modă, printre care Issey Miyake și Burberry, în timp ce Dior a reinventat stilul nostalgic pentru viitorul sezon.

În plus, Sienna Miller a optat pentru material plisat Prada la Wimbledon, iar Elsa Hosk a purtat  pantaloni scurți plisați într-o ținută de zi.

Chiar și mondena Prințesă Beatrice a îmbrăcat o fustă maxi verde plisată la preț accesibil, pe care a combinat-o în mod foarte reușit și a obținut o ținută ultra șic!

Alessandra este membră a familiei regale de Hanovra după ce s-a căsătorit cu prințul Christian în 2018 la Lima, la Bazilica San Pedro.

La nunta cu mare ștaif au participat regali de marcă precum Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice și celebrități precum Kate Moss și Nikolai von Bismarck și Talita von Fürstenberg.

Bruneta superbă a devenit rapid o inspirație fashion, după ce a fost numită „Prințesa Anzilor”.

În 2024, a fost numită ambasador Dior Haute Couture, solidificându-și statutul de membră regală emblematică în domeniul fashion.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Ducii de Sussex în Montecito, Harry și Meghan, Instagram (2) jpg
kate middleton rochie foto profimedia jpg
Prințul William Foto Getty Images (7) jpg
Kate Middleton, Meghan Markle  GettyImages jpg
Charles Spencer și Diana în tinerețe, Profimedia (1) jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903551664 jpg
Alina a României colaj jpg
nasii Camille Gotlieb si Michael Ducruet cu Marie Ducruet si Louis Ducruet la botezul lui Victoire Ducruet, nepoata Printesei Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Carole și Michael Middleton  (2) png
Regina Letizia Foto Profimedia jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton și Regina Elisabeta, Foto Getty (8) jpg
Kate Middleton foto Instagram (2) png
Printesa Charlene, Printul Albert, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar   profimedia 0905633011 jpg
Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg