Cum arăta verighetele pe care le poartă Meghan şi Harry

19 mai, 2018
gettyimages 960057698 meghan verighete jpg jpeg

Harry şi Meghan Markle sunt oficial soţ şi soţie. Cei doi şi-au jurat iubire veşnică în faţa a milioane de oameni care i-au privit, fie din biserica St. Geroge de la Windsor, fie prin micile ecrane. Momentul jurămintelor a fost emoţionant şi am avut ocazia să vedem şi cum arată bijiteriile pe care cei doi îndrăgostiţi le poartă. Reprezentanţii familiei regale au dezvăluit detaliile. Sunt două verighete speciale create de Cleave.

image

Este o nuntă regală, aşa că cei doi miri nu pot avea două inele obişnuite, ci unele care spun o poveste. Verigheta lui Meghan a fost modelată dintr-o bucată de aur galben - Welsh Gold, dăruit de Regina Elisabeta a II-a, pe când prinţul Harry va purta o bijuterie din platină cu finisaje texturate. "Inelul doamnei Markle a a fost modelat dintr-o bucată de aur galben, primită de la Maiestatea Sa Regina. Inelul prinţul Harry va fi o bandă din platină cu un finisaj texturat."

image

Ambele verighete au fost create special pentru acest eveniment de atelierul Cleave,  şi au fost transportate la Capela Sf. George de către prinţul William, în calitate de cavaler de onoare.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg