Cum arată vila din Jamaica în care au fost cazați Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, și-au petrecut un weekend în Jamaica, fiind invitați la nunta lui Tom Inskip cu Hon Lara Hughes-Young, prieteni dragi de-ai prințului roșcovan.

foto: hepta

Prince Harry și Meghan Markle

Ceremonia a avut loc la Hotelul Round Hill, un resort de lux care se bucură de propria plajă. După ceremonie, invitații s-au retras în cele 36 de camere cu vedere la Ocean, care au fost decorate chiar de designerul Ralph Lauren.

Harry și Meghan au stat într-una dintre vilele somptuoase din acest resort. De fapt, se presupune că cei doi și-au ales cea mai luxoasă vilă, care a venit ”la pachet” cu două piscine private, terase largi, o cameră de jocuri și chiar o bibliotecă. O astfel de vilă a avut propria echipă de curățenie și mentenanță, dar și un chelner care le-a adus îndrăgostiților micul dejun pe terasă în fiecare dimineață. Ce romantic!

Așa arăta din față acest resort

Meghan s-a putut bucura pe timpul șederii chiar și de un spa de lux, o piscină infinit, o plajă privată și de lecții de yoga. Iată câteva fotografii din interiorul acelui resort de lux!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA