Cum arată William, Kate și copiii lor, ca ilustrații într-o carte pentru copii

Prințesa Charlotte, care va împlini un an în luna mai, este vedeta unei cărți pentru copii cu ilustrații, carea va apărea cu ocazie aniversării fiicei Ducilor de Cambridge.

A-royal-adventure--a
Familia de Cambridge, în noua carte pentru copii

A Royal Adventure, cartea scrisă de David Seow, are în centru aventurile din Londra ale Ducilor de Cambridge, William și Kate, ale copiilor lor, George și Charlotte, și chiar și ale câinelui familiei, simpaticul Lupo.

Autorul cărții, născut în Singapore, a declarat pentru revista HELLO! că aceasta este o continuare a primului volum despre William și Kate, denumit A Day with the Duchess, care s-a concentrat pe vizita celor doi în Singapore, în anul 2012.

Day-with-the-duchess--z
A Day with The Duchess

„De data aceasta, am vrut ca acțiunea să aibă loc în Londra, unde am locuit timp de doi ani. Îmi place foarte mult orașul și am vrut să scriu despre locurile pe care mi-a plăcut să le vizitez. Și nici nu trebuie să mai menționez că Prințul George, Prințesa Charlotte și Lupo trebuia să apară și ei în carte. N-ar fi fost o adevărată aventură regală fără ei“, a spus Seow.

David, care a întâlnit-o pe Kate în timpul vizitei din Singapore, a avut ocazia de a veni în contact, în trecut, și cu Prințesa Diana, în timp ce alți membrii ai familiei lui l-au cunoscut pe Prințul Charles.

FRENCH ALPS, FRANCE - MARCH 3: (NEWS EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE.  NO MERCHANDISING) Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge, with their children, Princess Charlotte and Prince George, enjoy a short private skiing break on March 3, 2016 in the French Alps, France. (Photo by John Stillwell - WPA Pool/Getty Images) (TERMS OF RELEASE - News editorial use only - it being acknowledged that news editorial use includes newspapers, newspaper supplements, editorial websites, books, broadcast news media and magazines, but not (by way of example) calendars or posters.)
Cel mai recent portret de familie
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA