Cum arată Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, în ultimul trimestru de sarcină?

15 martie, 2018
Cheltenham Festival Day 2   Ladies Day jpeg

Trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, fiind însărcinată cu al doilea copil, după ce-n urmă cu doi ani a suferit un avort spontan. Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a participat la un eveniment oficial, ieri, în Londra.

Zara Phillips urmează să aducă pe lume al doilea copil al cuplului

Fiica Prinţesei Anne a intrat deja în ultimul trimestru de sarcină, urmând să nască în luna aprilie, asemenea Ducesei de Cambridge. Şi la fel ca-n cazul soţiei Prinţului William, Zara Tindall are parte de o sarcină sănătoasă, care îi permite să participe la evenimente oficiale, chiar şi acum, pe ultima sută de metri. Zara s-a prezentat, ieri, la Cheltenham Festival Ladies Day, oferindu-le ocazia simpatizanţilor regali s-o vadă în această etapă a sarcinii sale.

Zara Phillips a urmărit o paradă de cai

Cu această ocazie, Zara a îmbrăcat un frumos palton vişiniu, pe sub care a purtat o rochie neagră cu buline albe. Şi-a completat ţinuta cu cizme nude, cu toc înalt şi nelipsita pălărie fascinator, asortată paltonului. O apariţie cât se poate de şic, nu?

A intrat deja în ultimul trimestru de sarcină

Amintim că Regina Elisabeta a II-a va deveni străbunică a cinea şi a şasea oară în luna aprilie, Kate şi Zara fiind programate să nască în acea lună. Zara Tindall (36) mai are o fetiţă, pe nume Mia, cu soţul Mike. În urmă cu doi ani, nepoata Reginei a pierdut o sarcină. ”Cu mare tristeţe în suflet vă anunţăm că Zara şi Mike Tindall şi-au pierdut copilul.”, anunţa Casa Regală Britanică, în 2016, avortul suferit de nepoata reginei.

foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg