Cum au aflat prinţii Harry şi William despre diagnosticul tatălui lor?

26 martie, 2020
1 p 01175904 jpg jpeg

Recent, Palatul a anunţat că prinţul Charles a contactat coronavirusul. După ce Clarence House a dezvăluit, printr-o declaraţie, că prinţul Charles are COVID-19 ieri, prinţul William şi prinţul Harry au recunoscut că au aflat de diagnosticul tatălui lor prin telefon, contactându-l imediat după ce s-a aflat informaţia. Deci tot căi oficiale.

Ultima lor apariţie publică împreună a fost pe 9 martie, la ultimul eveniment al lui Harry în calitate de membru senior al Familiei Regale Britanice. Se ştie că Prinţul de Wales este reţinut la reşedinţa sa din Balmoral, Scoţia, unde este tratat pentru uşoarele simptome manifestate după infectare.

Biroul prinţului a confirmat aceste informaţii într-o declaraţie oficială: „Prinţul de Wales a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a manifestat simptome uşoare, dar dincolo de asta, este în stare bună şi lucrează de acasă zilele tacestea, ca de obicei." Mesajul a continuat: „Ducesa de Cornwall a fost testată şi ea, dar nu are virusul. Conform guvernului şi sfaturilor medicale, Prinţul şi Ducesa se izolează acasă în Scoţia. Testele au fost efectuate de NHS (Serviciul de Sănătate Publică) din Aberdeenshire, unde au îndeplinit criteriile cerute pentru testare. "

p 01403548 jpg jpeg

Declaraţia a explicat, de asemenea, că : „Este imposibil să ştim de la cine ar fi putut contacta Prinţul virusul, din cauza numărului mare de angajamente pe care le-a avut îndeplinind rolul său public în ultimele săptămâni”. Reamintim că diagnosticul prinţului vine la câteva săptămâni după ce atât el, cât şi prinţul Albert de Monaco, testat şi el pozitiv, au participat împreună la o conferinţă. Prinţul de Wales este primul membru al Familiei Regale Britanice care are confimarea faptului că a contactat Covid 19. Pe lângă prinţul Albert, Palatul Danemarcei a împărtăşit, ieri, că prinţul Henrik, în vârstă de 10 ani, a trebuit să fie testat pentru o problemă respiratorie asociată cu bronşită astmatiformă, dar, din fericire, rezultatul a fost negativ.În timp ce prinţul Charles se recuperează la Balmoral, regina şi ducele de Edinburgh îşi găsesc refugiul la Castelul Windsor. Programul monarhului a trebuit să fie modificat pentru a-şi decala vacanţa de primăvară pe perioada izolării voluntare recomandate în întreaga lume. Palatul Buckingham a anunţat că regina este în stare de sănătate bună.Recente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg