Cum au aflat Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis că bunicul Charles are cancer

8 februarie, 2024

Potrivit unor zvonuri, Prințul William și Kate Middleton au dorit ca Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis să afle despre diagnosticul de cancer al bunicului lor, Regele Charles, de la ei, mai degrabă decât din altă parte.

Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg

Pe lângă rolul său de monarh, Regele Charles mai are o altă sarcină importantă: aceea de bunic. În vârstă de 75 de ani, el este bunicul mândru a cinci nepoți, fiind deosebit de apropiat de copiii Prințului și Prințesei de Wales, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Și se pare că William și Kate au dorit ca micuții lor să afle despre diagnosticul de cancer al bunicului lor chiar de la ei. 

Palatul Buckingham a confirmat luni că Regele Charles, care a urcat pe tron abia în urmă cu 17 luni, nu are cancer de prostată, precizând doar că este vorba de o "formă de cancer". Charles a fost diagnosticat cu această boală după ce a fost observată o "problemă separată de îngrijorare" și investigată în timp ce era tratat pentru afecțiunea benignă a prostatei.

Regele Charles i-a anunțat personal pe Prințul William și pe fiul cel mic, Prințul Harry, despre diagnosticul său și, potrivit The Telegraph, Prințul și Prințesa de Wales au insistat să le dea singuri vestea copiilor lor înainte ca aceștia să afle din altă parte.

Ieri, Prințul William a revenit la îndatoririle regale după operația abdominală a lui Kate Middleton și este acum cea mai proeminentă figură publică a monarhiei după diagnosticul de cancer al regelui. Pentru o perioadă de timp, William, în calitate de moștenitor al tronului, va fi membrul principal al familiei regale la evenimentele oficiale din întreaga țară, în timp ce tatăl său primește tratament.

Prințul William și-a început ieri ziua de lucru găzduind o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, acordând distincții precum CBE, OBE și MBE. Mai târziu, el a luat parte la o cină de gală pentru strângerea de fonduri pentru organizația caritabilă London's Air Ambulance.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg