Cum au aflat Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis că bunicul Charles are cancer

8 februarie, 2024

Potrivit unor zvonuri, Prințul William și Kate Middleton au dorit ca Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis să afle despre diagnosticul de cancer al bunicului lor, Regele Charles, de la ei, mai degrabă decât din altă parte.

Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg

Pe lângă rolul său de monarh, Regele Charles mai are o altă sarcină importantă: aceea de bunic. În vârstă de 75 de ani, el este bunicul mândru a cinci nepoți, fiind deosebit de apropiat de copiii Prințului și Prințesei de Wales, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Și se pare că William și Kate au dorit ca micuții lor să afle despre diagnosticul de cancer al bunicului lor chiar de la ei. 

Palatul Buckingham a confirmat luni că Regele Charles, care a urcat pe tron abia în urmă cu 17 luni, nu are cancer de prostată, precizând doar că este vorba de o "formă de cancer". Charles a fost diagnosticat cu această boală după ce a fost observată o "problemă separată de îngrijorare" și investigată în timp ce era tratat pentru afecțiunea benignă a prostatei.

Regele Charles i-a anunțat personal pe Prințul William și pe fiul cel mic, Prințul Harry, despre diagnosticul său și, potrivit The Telegraph, Prințul și Prințesa de Wales au insistat să le dea singuri vestea copiilor lor înainte ca aceștia să afle din altă parte.

Ieri, Prințul William a revenit la îndatoririle regale după operația abdominală a lui Kate Middleton și este acum cea mai proeminentă figură publică a monarhiei după diagnosticul de cancer al regelui. Pentru o perioadă de timp, William, în calitate de moștenitor al tronului, va fi membrul principal al familiei regale la evenimentele oficiale din întreaga țară, în timp ce tatăl său primește tratament.

Prințul William și-a început ieri ziua de lucru găzduind o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, acordând distincții precum CBE, OBE și MBE. Mai târziu, el a luat parte la o cină de gală pentru strângerea de fonduri pentru organizația caritabilă London's Air Ambulance.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg