Cum au apărut Kate și William la Balmoral! Cine sunt invitații surpriză ai Regelui Charles la reuniune

27 august, 2023

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton au fost surprinși azi îndreptându-se spre biserica din Balmoral. Acum, familia regală se bucură de prima vacanță de vară, la aproape un an de la moartea regretatei regine Elisabeta.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg

Se așteaptă ca Regele Charles să petreacă trei săptămâni la reședința regală, la care a fost întâmpinat oficial de o gardă de onoare cu un ponei Shetland la începutul acestei săptămâni.

Regele Charles la Balmoral (8) jpg

Astăzi, el a fost văzut vizitând Crathie Kirk pentru slujba religioasă de duminică, notează Mirror. Prințul William și Kate Middleton, în calitate de Prinț și Prințesă de Wales, au fost, de asemenea, văzuți mergând la slujbă, iar alături de ei a fost Prințul Andrew, căruia i-a fost retras titlul de Alteță Regală anul trecut, pe fondul scandalului provocat de asocierea sa cu pedofilul Jeffrey Epstein, precum și de soluționarea sa extrajudiciară într-un caz civil de sex din SUA.

Prințul Edward și soția sa Sophie, ducesa de Edinburgh, au fost însoțiți de Prințesa Anne, prințesa regală, precum și de viceamiralul Sir Tim Laurence. Doamna de onoare a reginei, Lady Susan Hussey, a fost, de asemenea, văzută printre cei care se îndreptau spre biserică. 

Apariția ei vine după ce a renunțat la rolul său onorific de Doamnă a Casei, în urma unui scandal legat de comentariile sale la adresa lui Ngozi Fulani. În urma acuzațiilor, Palatul Buckingham a emis o declarație în care a condamnat "comentariile inacceptabile și profund regretabile".

Acum se pare că ea a revenit să lucreze cu familia regală, iar în ianuarie a fost fotografiată alături de regele Charles mergând la biserică pe domeniul familiei regale din Norfolk. Se crede că adunarea de astăzi a membrilor familiei regale este una dintre cele mai mari de la decesul reginei, în septembrie anul trecut.

În timpul sosirii regelui la castel, luni, a avut loc o mică ceremonie în fața porților, cu o gardă de onoare.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg