Cum au apărut părinții lui Kate Middleton la Wimbledon? Prințesa e marea absentă de la turneul de tenis

5 iulie, 2024

În ziua a patra a turneului de tenis Wimbledon, Carole și Michael Middleton și-au făcut apariția! Cu zâmbetul pe buze, părinții Prințesei de Wales au apărut în mulțime!

carole și michael middleton foto profimedia jpg

Părinții Prințesei de Wales, Carole și Michael Middleton, au fost fotografiați sosind în a patra zi a Campionatului de tenis de la Wimbledon. Carole Middleton a dat dovadă de mult bun gust îmbrăcată într-o ținută în valoare de 1.120 de lire sterline, la evenimentul sportiv preferat al fiicei sale.

Mama lui Kate Middleton, în vârstă de 69 de ani, a afișat un zâmbet larg în timp ce se plimba prin incinta All England Lawn Tennis and Croquet Club. După ce a fost întrebată de Daily Express dacă așteaptă cu nerăbdare începutul meciului, ea a răspuns că da. 

La turneul de tenis, Carole Middleton a arătat fabulos într-o rochie florală de la Cefinn, în valoare de 290 de lire sterline,  combinată cu un blazer crem cu croială scurtă de la ME+ EM, care e 295 de lire sterline. Și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare portocalii de la Izipizi, de 40 de lire, pantofi cu toc din piele de căprioară maro de la Emmy London, 495 de lire, și o geantă rotundă tip clutch.

Mulți fani regali au comentat pe rețelele de socializare cât de "fermecătoare" și "frumoasă" e mama lui Kate Middleton. Un fan regal a postat pe X: „Mama Prințesei de Wales, Carole Middleton, participă astăzi la a patra zi #Wimbledon. „Oh, Doamne, #LionessofMiddleton arată minunat și Prințesa Catherine are zâmbetul mamei sale”.

Aceasta este cea de-a doua apariție publică pe care soții Middleton o fac recent. Luna trecută, aceștia au stârnit frenezia fanilor regali când și-au făcut o apariție surpriză la Royal Ascot și au fost văzuți discutând cu ginerele lor, Prințul William.

De la Wimbledon, Prințesa de Wales, care este o pasionată de tenis, lipsește. Ea s-a retras din viața publică după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. E acasă, în recuperare și urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

În cel mai recent mesaj al ei, Kate Middleton a spus că tratamentul este în curs de desfășurare și pentru următoarele câteva luni. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințesa Diana, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary in Groenlanda   Casa Regala daneza (03) jpg
Prințesa Diana rochia razbunarii   profimedia 0452551663 jpg
Regele Felipe Letizia Leonor și Sofia GettyImages 2158231472 jpg
Camilla Shand si Andrew Parker Bowles   getty images png
Regele Felipe, Regina Letizia  foto   Profimedia jpg
Margareta a României și Camelia Șucu Principele Radu și Principesa Sofia Facebook jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary Groenlanda Foto Instagram jpg
Printesa Kate la Trooping the Colour   GettyImages 2157666051 jpg
Maria Sharapova logodnic Alexander profimedia 0886927334 jpg
Principesa Sofia si Constanta Iorga la Ziua de 4 iulie a SUA   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale  (5) jpeg
Charlotte Diana Meghan colaj jpg
Printul Vincent si tatal sau, Regele Frederik al Danemarcei   profimedia 0886736249 jpg
Regina Letizia Regele Felipe și Sofia GettyImages 2160437760 jpg
Regina Mary în Groenlanda Foto Instagram jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images jpg
Prințul William în Scoția Foto Getty Images (2) jpg