Cum au apărut Prințesa Leonor și Infanta Sofia la Jocurile Olimpice de la Paris! Susțin sportivii Spaniei

29 iulie, 2024

Moștenitoarea tronului Spaniei, Prințesa Leonor, și sora sa mai mică, Infanta Sofia, au asistat la meciul de dublu al lui Carlos Alcaraz și Rafa Nadal de sâmbătă, de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Prințesa Leonor și Infanta Sofia la Jocurile Olimpice de la Paris Foto Profimedia (3) jpg

Prințesa Leonor și Infanta Sofia au avut sâmbătă o zi plină la Paris, încurajând sportivii spanioli. La câteva ore după ce au asistat la debutul triumfal ca echipă al lui Carlos Alcaraz și Rafa Nadal, moștenitoarea tronului Spaniei și sora ei mai mică au asistat la meciul echipei masculine de polo pe apă. O confruntare din faza grupelor cu Australia în care echipa spaniolă s-a impus cu scorul de 9-5.

Ca și pe terenul de tenis, Prințesa Leonor și Infanta Sofia au fost foarte atente la tot ceea ce se întâmpla în bazin, aclamând și aplaudând atunci când au fost înscrise golurile râvnite. În tribunele centrului acvatic din Saint Denis, ele au fost însoțite de secretarul general al Comitetului Olimpic Spaniol, Victoria Cabezas. Când arbitrul a dat fluierul final, fiicele monarhului le-au felicitat pe sportive și au imortalizat momentul cu o fotografie de grup.

Pentru acest eveniment sportiv, fiicele Regelui Felipe al VI-lea și ale Reginei Letizia au optat pentru lookuri foarte confortabile. Prințesa Leonor a purtat blugi și un tricou polo roșu. Infanta Sofia, în schimb, a optat pentru pantaloni albi și același tricou ca și sora sa, dar în albastru marin. 

Ziua de sâmbătă nu s-a încheiat așa de repede pentru Prințesa Leonor și Infanta Sofia, care au salutat și delegația spaniolă de înot după sesiunea de antrenament și pe înotătoarea Jessica Vall, care a concurat duminică dimineață la proba de 100 m.

Totodată, ele au asistat la meciul de hochei feminin împotriva Angliei, care s-a soldat, de asemenea, cu o victorie pentru echipa lor. Astfel, Prințesa Leonor și Infanta Sofia au bifat o apariție singure deoarece părinții lor erau în Mallorca. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg