Cum au marcat Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia un moment dulce, de familie. O nouă imagine adorabilă

1 aprilie, 2024

Prințul Julian al Suediei a împlinit trei ani! Mezinul Prințului Carl Philip și al Prințesei Sofia s-a născut în 2021, în pandemie.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia jpg

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei au marcat săptămâna trecută a treia aniversare a celui de-al treilea lor copil cu un nou portret regal. Mezinul regal suedez este ilustrat într-o imagine adorabilă: Îmbrăcat ”la patru ace”, cu cămășuță și pulover bej peste, blondinul dulce stă mândru și surâzător în fața tortului aniversar, pe care tronează lumânarea cu cifra 3.

Prințul Julian al Suediei, Instagram PNG

Tortul pare delicios și sănătos, foarte prietenos cu dieta copiilor. Este făcut din fructe și tras într-o cremă de vanilie și lămâie. Câteva fursecuri colorate au fost folosite pentru decor. Micuțul este atât de frumușel, încât pare o fetiță. Cu zulufi blonzi și ochi mari albaștri, Prințul Julian emană o eleganță regală. Ce-i drept, are cu cine semăna! Părinții lui formează unul dintre cele mai reușite și atrăgătoare cupluri regale.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, GettyImages jpg

Mezinul Sofiei și al lui Carl Philip s-a născut pe 26 martie 2021 la Spitalul Danderyd. După venirea sa pe lume, tatăl a făcut o mărturisire emoționantă: „Suntem atât de fericiți și recunoscători să îi urăm bun venit în familie celui de-al treilea nostru fiu. Cu toții abia am așteptat această zi! Vrem să îl cunoaștem pe noul membru al familiei noastre.”

Sofia și Carl Philip sunt, de asemenea, părinți ai Prințului Alexandru, care va împlini opt ani pe 19 aprilie, și ai Prințului Gabriel, în vârstă de șase ani. La câteva zile după ce l-a născut pe Julian, frumoasa prințesă a distribuit în spațiul public fotografii cu noul născut și un mesaj plin de candoare: „Viața mi-a dat nu doar unul, ci patru prinți frumoși❤”. A făcut, desigur, referire la soțul ei, cel dintâi prinț din viața sa. În vârstă de 39 de ani, Ducesa de Värmland arată minunat după ce a adus pe lume trei copii, toți băieți.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg