Cum descrie Meghan Markle într-un singur cuvânt prima întâlnire cu Kate Middleton. S-au cunoscut în 2017

9 martie, 2023
Meghan și Kate, Getty (3) jpg

Relația lor acum este foarte tensionată, cum bine spune o vorbă românească, se-nțeleg ca șoarecele cu pisica.

Așa a fost dintotdeauna? Cum nu a reușit amabila și rafinata Kate Middleton să-și convingă cumnata de intențiile sale bune?

Ei bine, surpriză! Situația nu a fost așa întotdeauna. La începutul relației cu Prințul Harry, Meghan Markle era altfel. O persoană mult mai înțelegătoare și chiar copleșită de statutul princiar al logodnicului său. Întâlnirea cu familia regală a fost ceva unic, după cum Ducesa de Sussex însăși a povestit în documentarul ”Harry și Meghan”. Practic, la început, Meghan Markle le-a dat tuturor o șansă. Nu mai e cazul acum, când Prințul Harry și Meghan Markle sunt așa de aproape de fărașul istoriei.

Ducii de Sussex s-au confesat în 2017 lui Mishal Hussein, după ce și-au anunțat logodna. În acest interviu, viitoare soție a lui Harry a dat detalii legate de momentul când și-a cunoscut cumnata celebră, pe Kate Middleton, actuala Prințesă de Wales, pe atunci, Ducesă de Cambridge.

Meghan Markle a descris cu un singur cuvânt întâlnirea cu Kate Middleton: ”minunată”.

Cele două soții ale fiilor Regelui Charles s-au cunoscut în 2017, la o cină intimă de familie. Relația lui Meghan Markle cu Harry a început în 2016, iar un an mai târziu, la Palatul Kensington, lumea întreagă afla că mezinul Prințesei Diana își găsise mireasa.

Ducii de Sussex i-au spus lui Mishal Hussein de la BBC că întrunirea de familie fusese un succes. Prințul Harry a oferit detalii: ”Era iubita mea deja de un an. Efectiv nu povestisem nimănui nimic. William era nerăbdător s-o cunoască, la fel și Catherine! Ea a fost pur și simplu...”

Meghan i-a luat-o înainte: ”Minunată”, a spus Ducesa de Sussex, referindu-se la Kate Middleton, cu care, din păcate, n-a reușit să construiască o legătură solidă.

Cumnatele regale s-au aflat la puțin timp după această istorioară adorabilă într-un puternic conflict tacit.

Nicio meschinărie, grimasă sau neînțelegere nu este uitată de Ducii de Sussex, atunci când își amintesc interacțiunea lui Meghan Markle cu Prințesa Kate Middleton în autobiografia ”Rezervă”.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg