Cum e să fii membru al familiei regale? Kate Middleton spune că „încă învață în fiecare zi”

18 mai, 2023

Kate Middleton le-a povestit adolescenților la cea mai recentă apariție a sa despre cum este să fii membru al familiei regale britanice.

kate middleton in bath (7) jpg

Kate Middleton e Prințesă de Wales, dar recunoaște că încă învață despre rolul ei regal „în fiecare zi”. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-a întâlnit marți cu tinerii de la Școala St. Katherine din Bristol, care au primit mentorat de la sportivi prin intermediul organizației The Dame Kelly Holmes Trust, în cadrul săptămânii de conștientizare a sănătății mintale.

În cadul întâlnirii, elevii au întrebat-o pe Kate Middleton despre viața ca membru al familiei regale. „Ea a spus că: 'a trebuit să învețe și încă învață în fiecare zi'", a declarat Dame Kelly Holmes, fondatoarea organizației, pentru People. Holmes a adăugat: „Este o luptă să știi că trebuie să fii acceptat și să te integrezi".

Totodată, ea a lăudat-o pe Kate Middleton, a spus despre ea că e "adorabilă" și că s-a arătat dispusă să i se pună întrebări și să răspundă la toate. „Asta a fost foarte frumos, pentru că a arătat că cineva cu statutul ei este o persoană foarte umană".

Dame Kelly Holmes, a cărei fundație The Dame Kelly Holmes Trust folosește vedete sportive pentru a transmite mentalitatea lor de învingători și pentru a oferi coaching pentru a ajuta copiii, a mai declarat pentru aceeași sursă că Prințesa Kate Middleton a vorbit despre modul în care a trebuit să se adapteze la rolul ei public.

„Să vorbești în public nu este un lucru natural pentru mulți oameni, iar ea a spus că încă lucrează la asta, la cum să se prezinte. Ea a umanizat totul pentru a arăta că nu toată lumea este perfectă. (…) Nu contează ce ai sau ce ai obținut ca individ, tot vei avea acele nesiguranțe și vei avea nevoie de acele instrumente de învățare utile de-a lungul vieții".

Prințesa Kate Middleton i-a ascultat, de asemenea, pe copii vorbind despre luptele lor și despre modul în care colaborarea cu un mentor sportiv i-a ajutat să-și gestioneze emoțiile.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 11 și 19 ani, participă la programul On Track To Achieve al organizației care e condusă de medaliata cu aur Liz Johnson. Organizația de dezvoltare a tineretului aduce programe de bunăstare în spitalele și școlile pentru copii, vizând adesea tinerii care au probleme sociale, emoționale și alte provocări legate de sănătatea mintală.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg