Cum i-a întâmpinat Prințul William pe împărații Japoniei, după ce s-a distrat la concertul Taylor Swift

26 iunie, 2024

Prințul William a avut prima apariție ieri, după ce zilele trecute a fost surprins dansând cu foc la concertul cântăreței Taylor Swift din Londra. El i-a întâmpinat pe împărații Japoniei!

Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg

Ieri, Prințul William s-a întors la munca regală, după ce s-a bucurat alături de copiii săi de concertul Taylor Swift din Londra. El a fost fotografiat salutându-i pe împăratul și împărăteasa Japoniei la hotelul lor din Londra, înainte de a fi escortați la Horse Guards Parade pentru a fi primiți oficial de Regele Charles și Regina Camilla.  

Cu un zâmbet larg pe față, Prințul de Wales a fost primul membru al familiei regale britanice care i-a întâmpinat pe Împăratul Naruhito al Japoniei și pe soția sa, împărăteasa Masako, la venirea în Marea Britanie. Cei trei au avut parte de o conversație scurtă, au pozat pentru fotografii înainte de a se îndrepta spre Horse Guards Parade, unde au fost întâmpinați cu o ceremonie de bun venit.

Regele Charles și Regina Camilla au salutat la sosire un șir de demnitari care așteptau, inclusiv pe prim-ministrul Rishi Sunak și pe șefii armatei, înainte de a-i întâmpina oficial pe împărat și pe împărăteasă la Pavilionul Regal de pe Horse Guards Parade.

Regele Charles și Împăratul Naruhio au glumit în timp ce și-au strâns mâinile. Ulterior, ei au putut fi văzuți purtând o conversație în timp ce au făcut o călătorie cu trăsura, la ceremonie. După ei, în a doua trăsură, au fost Regina Camilla și Împărăteasa Masako, amândouă îmbrăcate în alb.

Prințul de Wales a călătorit în cea de-a treia trăsură cu Hirofumi Nakasone, șeful suitei oficiale a Partidului Japoniei. Când trăsurile au ajuns la Palatul Buckingham, au fost interpretate imnurile naționale japonez și britanic.

Seara, Regele Charles și Regina Camilla au dat un banchet în cinstea Împăratului Naruhito al Japoniei și a Împărătesei Masako. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg