Cum i-a râs în faţă Regina Elisabeta lui Donald Trump?

18 iulie, 2018
The President Of The United States And Mrs Trump Meet HM Queen jpeg

Toată presa a titrat despre cum preşedintele american a încălcat protocolul regal în timpul vizitei oficiale, de săptămâna trecută, în Marea Britanie. Nimeni nu a sesizat, însă, că Regina Elisabeta a avut, la rându-i, un ”răspuns” pregătit pentru grosolăniile lui.

1:1. Regina Elisabeta versus Donald Trump

Toţi au semnalat greşelile lui Trump vizavi de suverana Marii Britanii, însă nimeni nu a luat în considerare că şi Regina Elisabeta ar fi făcut o alegere neinspirată în timpul acestei vizite. Chipurile, monarhul britanic a purtat, pentru întâlnirea cu actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, un cadou primit chiar de la fostul preşedinte american, pe care, clar, îl simpatiza mai tare.

Regina Elisabeta a purtat, la întâlnirea cu Trump, broşa primită cadou de la Barack Obama şi soţia lui, Michelle Obama, achiziţionată din contul personal, nu cel al statului. ”Statele Unite ale Americii i-a dăruit reginei Elisabeta, de-a lungul anilor, mai multe bijuterii şi pun pariu că stilistul acesteia putea alege oricare dintre ele, însă Majestatea Sa a ales să poarte cu bijuteria din colecţie cu semnificaţia sentimentală cea mai purternică. Cea dăruită, din prietenie, de Obama”, a atras atenţia un internaut, pe reţelele de socializare.

Altă părere!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg