Cum i-a spus Prințesa Diana lui William despre aventura tatălui său cu Camilla?

Fiul cel mare al regretatei Lady Di era foarte de apropiat de mama sa, motiv pentru care aceasta nu-i ascundea nimic. Recent, William a povestit că mama sa a fost cea care l-a înștiințat de aventura tatălui său și că a avut o manieră de-a dreptul emoționantă de a face asta.

Adolescentul William

Deși era o femeie trădată în dragoste, Lady Di a știut că o astfel de informație i-ar afecta pe cei doi fii ai ei, motiv pentru care a ales un mod straniu de a le-o spune. Astfel, Lady Di a ales să fie mai întâi mamă, și apoi o femeie trădată de soțul ei, și i-a spus fiului ei, pe atunci 13 ani, că nu e nimic greșit în a-ți urma inima. ”Dacă întâlnești iubirea în viața ta, trebuie să te ții de ea. Iar dacă ești suficient de norocos încât să găsești pe cineva care să răspundă sentimentelor tale, atunci trebuie să protejezi ce aveți”, i-a spus Lady Di lui William, făcând referire la alegerea lui Charles de a avea o relație cu Camilla Bowles.

Amintim că divorțul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles s-a pronunțat în august 1996. Aproape un an mai târziu, Lady Di pierea într-un tragic accident rutier…

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA