Cum își încheie vacanța de vară Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

29 august, 2023

Planurile de sfârșit de vară ale Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis au fost confirmate! Copiii regali se vor întoarce la Școala Lambrook săptămâna viitoare.

George Louis Charlotte titluri William rege jpg

Cei trei copii ai Prințului William și ai Prințesei Kate Middleton vor începe săptămâna viitoare un nou semestru la școala Lambrook din Berkshire. Când se vor întoarce în sălile de clasă, Prințul George va intra în clasa a VI-a, în timp ce Prințesa Charlotte și prințul Louis vor fi în clasa a IV-a, respectiv în clasa I.

În prezent, se zvonește că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, copiii regali, își petrec ultimele zile ale vacanței de vară cu părinții lor la Balmoral, alăturându-se Reginei Camilla și Regelui Charles al III-lea, a căror reședință oficială scoțiană este acum închisă publicului. Este pentru prima dată când familia se reunește acolo de la moartea reginei, în septembrie 2022.

Duminică, Prințul și prințesa de Wales au fost fotografiați participând la o slujbă religioasă tradițională alături de alți membri ai familiei regale de rang înalt din apropierea domeniului scoțian. Balmoral le va aminti, fără îndoială, lui George, Charlotte și Louis de răposata lor străbunică, despre care se spune că a fost "cea mai fericită" în ținuturile scoțiene. 

Frumoasa proprietate se întinde pe o suprafață vastă și se mândrește cu peisaje uluitoare de râuri, lacuri, munți, păduri și grădini. Copiii familiei regale își vor petrece probabil cea mai mare parte a acestei săptămâni în aer liber, deoarece există oportunități de pescuit, echitație pe ponei, alergare pe dealuri și vâslit în râul Dee. Mâncatul în aer liber este, de asemenea, un obicei la Balmoral, picnicurile fiind o opțiune populară. Copiii ar putea chiar să facă un grătar cu peștele proaspăt pe care îl prind în lacuri, notează Hello Magazine.

Prințul William și Prințesa Kate Middleton adoră să petreacă timp în aer liber cu familia lor. O mare parte din vacanța de vară de până acum au petrecut-o în casa lor din Norfolk, Anmer Hall. Will a recunoscut odată: "Petrecem cât de mult timp putem aici, este foarte liniștit." 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg