Cum îşi petrec regalităţile noaptea nunţii?

1 august, 2018
meghan sex harry jpeg

Ceremoniile nupţiale regale sunt urmărite cu mare atenţie de întreaga planetă, însă momentele intime de după nuntă sunt savurate – cum e şi normal – doar de cei doi soţi. Cu precizarea că trebuie să respecte şi atunci anumite reguli, bineînţeles!

image

Se pare că Meghan Markle şi Prinţul Harry au petrecut prima lor noapte ca pereche căsătorită în casa bunicii lui. Deloc romantic, nu-i aşa? Totuşi “casa” bunicii nu e o cocioabă printr-un colţ uitat de lume, ci este chiar Castelul Windsor, care are nu mai puţin de 1000 de camere!

Aşadar faptul că nu au fost singuri într-o casă plină de farmec, istorie şi îmbunătăţiri moderne, ci au trebuit să împartă încăperile numeroase cu bunica mirelui nu e cea mai mare nenorocire care se putea întâmpla! Doar bunica lui Harry e nimeni alta decât Regina Marii Britanii, iar “casa” pe care a pus-o ea la dispoziţie pentru proaspăt însurăţei este, cum spuneam, un palat în toată regula. În plus, unde mai pui că exista un protocol regal pentru cei doi soţi chiar şi în noaptea nunţii!

image image

Timp de secole întregi, proaspăt însurăţeii regali din întreaga Europă au avut parte de o ceremonie specială în noaptea nunţii. Ştiţi voi, aşa cum am văzut prin Game of Thrones şi Marie Antoinette. Tradiţia varia de la ţară la ţară sau de la o familie regală la alta, însă toate aveau ceva în comun – şi anume faptul că perechea căsătorită este însoţită în camera unde se va consuma căsnicia de către câţiva invitaţi de soi de la nuntă.

image

Pe vremea Mariei Antoaneta şi a lui Louis al XVI-lea, mariajul se consuma cu alte persoane de faţă. Bine, se trăgea o perdea între cei din pat şi restul persoanelor care participau la ceremonie, dar asta era toată intimitatea de care dispuneau proaspăt căsătoriţii. Iar dimineaţa se verifica cearceaful pentru a vedea dacă mariajul a fost consumat.

image

În zilele noastre, Ducii de Sussex, de pildă, nu au fost escortaţi de nimeni până în camera în care au dormit în noaptea nunţii, tradiţia nemai fiind respectată încă din secolul al XVII-lea. Ei au avut parte de intimitate deplină în prima lor noapte petrecută ca pereche măritată. S-au retras în Castelul Windsor după petrecerea exclusivistă din Frogmore House, după care, duminică, au plecat spre Palatul Kensington din Londra.

image

Luna lor de miere a fost amânată puţin, din cauza îndatoririlor regale, dar cele două săptămâni petrecute de noul cuplu de însurăţei într-o destinaţie de vis au fost pe placul lor, având în vedere zâmbetul afişat de cei doi la întoarcerea în Londra.Recente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}