Cum își serbează ziua de naștere Kate Middleton? Viitoarea regină a Marii Britanii a împlinit 42 de ani

9 ianuarie, 2024

Astăzi, 9 ianuarie, Kate Middleton, Prințesa de Wales, împlinește 42 de ani!

Kate Middleton jpg

Kate Middleton împlinește astăzi 42 de ani și e probabil că va marca această zi înconjurată de familie și prieteni, inclusiv de soțul ei, Prințul William, și de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Deși ziua de naștere a Prințesei Kate Middleton este sărbătorită parte de ochii curioșilor, se știu însă câteva detalii despre cum a fost sărbătorită în anii trecuți. People scrie că e probabil ca Prințesa Kate Middleton să își petreacă ziua de naștere la casa lor de la țară din Norfolk, Anmer Hall. Situată în apropiere de Londra, Anmer Hall a fost un cadou din partea reginei Elisabeta pentru nunta cuplului regal din 2011 și este locul unde se spune că Prințesa de Wales se simte cel mai bine. Este locul în care familia evadează adesea în timpul vacanțelor școlare ale copiilor și în weekend-uri. Prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani, tocmai au început școala luni, 8 ianuarie, acesta fiind și motivul pentru care Prințul William și Prințesa Kate nu au ieșit încă la primul eveniment regal în 2024. 

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, și Prințesa Kate Middleton își rezervă adesea un weekend la începutul anului pentru a-și distra familia și prietenii pentru câteva zile de vânătoare și alte activități la țară. Lista de invitați i-a inclus anterior pe părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, prietenul de-o viață al lui William, Tom van Straubenzee și soția sa Lucy Lanigan-O'Keeffe, James Meade și soția sa Laura, vecina și prietena de lungă durată Sophie Snuggs și soțul său Robert.

Westminster Abbey din Londra, catedrala unde Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William în aprilie 2011, va trage clopotele în cinstea zilei de naștere a Prințesei. Deși în anii trecuți clopotele răsunau pentru a sărbători zilele de naștere a numeroși membri de rang înalt ai familiei regale, tradiția s-a schimbat pe fondul problemelor financiare legate de pandemia COVID-19.

Înainte de 2020, clopotele marcau zilele de naștere a 12 membri ai familiei regale. Regina Elisabeta, prințul Philip și cei patru copii ai lor - Charles, acum rege, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward - toți au primit această onoare, la fel ca și soția lui Charles, Camilla. Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor au completat lista.

În 2024, clopotele vor suna pentru zilele de naștere ale celor mai cunoscuți patru membri ai familiei regale: Prințesa Kate Middleton pe 9 ianuarie, Prințul William pe 21 iunie, Regina Camilla pe 17 iulie și Regele Charles pe 14 noiembrie. De asemenea, vor suna pe 15 iunie pentru Trooping the Colour, sărbătoarea publică a zilei de naștere a regelui, precum și pentru alte ocazii regale, cum ar fi aniversarea încoronării, pe 6 mai.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg