Cum îşi vor sărbători gemenii de Monaco prima lor aniversare?

2 decembrie, 2015
<> on August 28, 2015 in Monaco, Monaco  jpeg

Pe 10 decembrie, cuplul princiar monegasc va sărbători împlinirea unui anişor a gemenilor Jacques şi Gabriella. Şi cum vorbim de o zi atât de specială, Prinţul Albert a dezvăluit că vor sărbători cu fast... în familie!

În august, la o sărbătoare tradiţională în Monaco

Prinţul Albert de Monaco a vorbit deschis despre planurile sale de a-i celebra pe gemenii săi pe 10 decembrie. Prinţul a mărturisit că el şi Prinţesa Charlene au planificat un angajament oficial în dimineaţa zilei de 10, însă că după-amiaza este ”rezervată” în tatalitate gemenilor.

”S-ar putea să vizităm o şcoală, însă asta se va întâmpla dimineaţa. Restul zilei ni-l vom petrece doar în familie. Mi-am programat ziua în aşa fel încât să nu mai am nicio altă obligaţie oficială. Vrem doar să petrecem timpul în familie”, a mărturisit Prinţul Albert într-un interviu recent acordat revistei ”People”.

”Vom face fotografii, îi vom filma, aşa că va fi o zi plină pentru întreaga familie”, a continuat Albert, dezvăluind că totuşi vom avea ocazia să-i vedem pe gemenii Jacques şi Gabriella de ziua lor.

Şi dacă ce vor face este deja stabilit, ce cadou vor primi gemenii este un detaliu la care Prinţul Albert încă lucrează: ”Am câteva lucruri în minte, însă încă nu m-am decis dacă le dăruiesc ceva semnificant, pe care să-l păstreze şi-n anii umători sau să le fac cadou nişte jucării mai interesante decât cele pe care le au deja. În fine, cred că le-aş putea dărui şi una şi alta. Şi probabil aşa am să fac”, a mai spus Prinţul Albert.

Pe 19 noiembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a Principatului Monaco

Cea mai recentă apariţie a gemenilor de la Monaco a fost în luna noiembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a Principatului Monaco.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg
Lilibet gogoşica
Regina Camilla jpg
FotoJetMeg jpg
kate middleton profimedia 0781737395 jpg
FotoJetCharlesșiWales jpg