Cum o ajută Prințul Louis pe mămica sa, Kate Middleton. Mezinul de Wales, implicat deja în treburi regale

16 noiembrie, 2023

Cel mai mic copil al Prințului William și al Prințesei Catherine merge la școala Lambrook din Berkshire și deja dă semne că este interesat de îndatoririle regale.

printul louis (8) jpg

Prințul Louis este adorabilul familiei. Nu o dată a făcut deliciul presei din întreaga lume cu mutrițele sale simpatice.

Prințesa de Wales a dezvăluit cum fiul ei, în vârstă de cinci ani, Prințul Louis, o ajută deja cu cel mai mare proiect regal al ei. Kate Middleton este foarte implicată în depistarea celor mai bune și relevante metode de educație timpurie.

printul louis (6) jpg

Înainte de a susține un discurs principal la Simpozionul Național Shaping Us, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a discutat cu prezentatorul evenimentului, Fearne Cotton, unde a vorbit despre modul în care școala lui Louis susține conversația în primii ani.

Prințesa i-a spus lui Fearne: „De exemplu, în clasa lui Louis există o roată a sentimentelor, care îi încurajează pe copii să depisteze ce simt. Este foarte bine... aceștia sunt copii de cinci sau șase ani și aleg printr-un nume sau o culoare modul în care se simt în ziua aceea. Școala își dă tot interesul să afle cu adevărat starea mentală a elevilor. Ei sunt încurajați înspre comunicare.”

Într-adevăr, comunicarea este cheia! Prințesa vorbește adesea despre metodele care ar trebui implementate în sistemul educațional, pentru a nu permite afundarea în emoții negative. Așadar, Louis îi servește deja în proiect, fiindcă îl observă și înțelege cum aceste metode funcționează.

Louis este în primul an la Lambrook Prep School din Berkshire, unde sunt înscriși și frații săi mai mari, Prințul George, în vârstă de zece ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani.

Unul dintre dezideratele principale ale școlii Lambrook este să pună „accent real pe sănătatea mintală a copiilor, echipându-i cu abilitățile de a fi rezistenți și de a face față când viața devine dificilă și, de asemenea, să fie suficient de curajoși pentru a cere ajutor atunci când au nevoie”.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg