Îndrăzneața Prințesă de Wales s-a integrat perfect la baza militară din Somerset.Kate a cucerit asistența

18 septembrie, 2023

Membrii familiei regale s-au pus deja pe treabă. Kate Middleton și-a reluat vizitele oficiale regale, în timp ce soțul ei a zburat înspre SUA.

Kate Middleton în Somerset, Profimedia jpg

Prințesa de Wales, în vizită la baza militară aeriană regală din Somerset. Catherine a fost superbă, ca de fiecare dată, astăzi, într-o nouă ieșire publică. Se vede treaba că a învățat din greșeli și nu mai alege niciodată fuste sau rochii lejere atunci când vizitează baze aeriene. În trecut, au existat incidente nefericite, care au lăsat-o pe prințesă cu fusta ridicată de vânt mai mult decât ar fi permis.

Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg

Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton.

Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (9) jpg

Foarte profi, de data aceasta Kate Middleton a mizat pe un costum clasic, format din sacou și pantaloni slim, care îi evidențiau silueta fină. Prințesa de Wales a uitat și de stiletto, la această ieșire a optat pentru pantofi cu toc mai gros. Implicată, ca de obicei, viitoarea regină a Marii Britanii s-a familiarizat cu viața și misiunea militarilor de aici.

Baza din Somerset este una dintre cele două stații aeriene principale ale Royal Navy și una dintre cele mai aglomerate aerodromuri militare din Marea Britanie.

Aici sunt concentrate escadroane importante și unități de antrenament din prima linie, inclusiv Wildcat Maritime Force. Vizita urmează anunțului recent că Majestatea Sa Regele a numit-o pe Prințesă comodor-șef al Fleet Air Arm (FAA).

Aici, Kate Middleton nu a ratat ocazia de a își exersa talentele într-un simulator de zbor.

Aici, la această bază, actualul Rege Charles a învățat să piloteze elicoptere în 1974!

În timpul vizitei sale la Somerset, i-au fost prezentate împrejurimile stației aeriene, unde a petrecut timp în turnul de control al traficului, s-a întâlnit cu personalul și a vorbit cu un echipaj de elicopter Wildcat aflat în aer.

Fiind prima oară în vizită aici, Prințesa de Wales a fost familiarizată cu tehnicile de supraviețuire, într-un hangar. Acestea sunt indispensabile echipajelor care doresc să zboare în condiții de siguranță.

Apoi, a testat interiorul unui elicopter Merlin Mk4, folosit în operațiuni de salvare, în dezastre. Apoi a trecut la un alt aparat de zbor, un Merlin MK2, care este folosit pentru a vâna submarine. Elicopterul de atac maritim este proiectat să opereze de pe fregate și distrugătoare ale Marinei Regale.

La această bază militară lucrează cca 4000 de oameni. Kate Middleton s-a familiarizat cu cât mai multe aspecte ale acestei unități, în timp ce soțul său a plecat înspre SUA, unde va participa două zile la Summitul pentru Inovație al Premiului Earthshot.

Viitorul rege urmează să călătorească și în Singapore pentru a treia ceremonie de decernare a premiilor Earthshot, pe 7 noiembrie. Potrivit The Telegraph, Prințesa de Wales nu-l va însoți.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg
Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg
Kate și William GettyImages 1665609498 jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Printesa Eugenie in vacanta jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty jpg
Prințesa Mary a Danemarcei, Profimedia jpg
meghan markle inel jpg