Cum s-a schimbat stilul vestimentar al Prinţului Harry de când a cunoscut-o pe Meghan Markle

28 iulie, 2018
FotoJet (11) jpeg

Toată lumea stă cu ochii pe Ducesa de Sussex ca să îi urmărească fiecare alegere vestimentară şi să îi comenteze toate ţinutele etalate în spaţiul public. Însă, în plan secund, îi avem şi pe soţul ei, care a realizat câteva schimbări remarcabile în scurta perioadă de când a cunoscut-o pe fosta actriţă.

image

OK, o să spuneţi că, dacă comparăm garderoba Prinţului Harry de acum câţiva ani cu cea din prezent, câţiva factori sunt demni de luat în seamă – în primul rând, vârsta lui (totuşi, în tinereţile lui nebune, erorile lui stilistice erau cea mai mică problemă a Casei Regale britanice) şi, în al doilea rând, moda vremii. Şi aveţi dreptate! Se purtau alte croiuri, alte ţesături, alte nuanţe, ceea ce nu neapărat îl flatau pe roşcatul regal.

image

Aşadar, odată cu trecerea timpului, s-a schimbat atât Prinţul Harry – s-a maturizat, nu-l mai interesează nici pe el ţinutele deşănţate şi accesoriile stridente (de genul şosetelor roz şi al brăţărilor strălucitoare), combinate la plezneală, şi atitudinea de genul “Nu-mi pasă ce zic alţii, eu mă îmbrac cum vreau eu!” – cât şi garderoba lui.

Totuşi, din 19 mai, de când e însurat, Prinţul Harry etalează tot mai des outfit-uri ireproşabile, care ne lasă plăcut surprinşi. Iar aceste îmbunătăţiri estetice datează încă de când britanicul a cunoscut-o pe Meghan, când cel mai probabil încerca să facă o impresie plăcută în faţa fostei actriţe preocupate până peste poate de felul în care arată.

Şi, cine ştie?!, e posibil ca partenera lui să îi recomande diverse piese vestimentare care-i fac ei cu ochiul, să îl direcţioneze pe prinţ spre ţinutele pe care le preferă ea...

image

În deja numeroasele lui ieşiri în public de când o are la braţ pe Markle, prinţul de 33 de ani se prezintă în costume care îi vin ca turnate sau în outfit-uri demne de unul dintre cei mai mediatizaţi oameni de pe planetă. De la puloverele lui colorate, cu gât rotund, purtate peste cămaşă, până la hainele din stofă, care-i complimentează minunat statura.

În timp ce regina este cunoscută pentru alegerea unor culori stridente pentru ţinutele sale, Prinţul Harry preferă nuanţele pământii – ca maron, gri, kaki, bej – dar şi albastru, alb şi negru, care contrastează perfect cu tenul său deschis la culoare şi şuviţele roşcate.

image

Mai mult, se asortează adesea cu soţia lui, care oricum acaparează toate privirile cu ţinutele ei, şi este o prezenţă cât se poate de plăcută în spaţiul public.

Pentru a vă convinge de asta, urmăriţi comparaţiile din imaginile de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg