Cum s-au cunoscut, de fapt, Regele Charles și Camilla! A existat o atracție imediată între ei

1 iunie, 2023

Regele Charles și Regina Camilla s-au cunoscut în anul 1971. A fost o atracție imediată și mare între ei încă de prima dată de când s-au zărit unul pe altul!

Charles și Camilla, Getty (1) jpg

Potrivit biografiei din 2018 a lui Penny Junor, „The Duchess”, Regele Charles, care pe atunci era Prinț de Wales, și Camilla, care se numea Shand, au făcut cunoștință prin intermediul unei prietene comună, Lucia Santa Cruz, în apartamentul ei. „Acum voi doi fiți foarte atenți", a glumit Santa Cruz. "Aveți antecedente genetice". (Aceasta era o referire la Alice Keppel, străbunica Camillei, care a fost amanta lui Edward al VII-lea).

Există o atracție imediată între cei doi, dar orice potențială apropiere este complicată de relația Camilei cu Andrew Parker Bowles.

În anul 1972, Regele Charles și Camilla încep să aibă o relație romantică, tânărul prinț curtând-o la meciurile de polo din Windsor. Ei își consolidează relația cu weekend-uri la Broadlands, casa unchiului lui Charles, Louis Mountbatten. Cu toate acestea, se vehiculează atunci că Regina Camilla încă avea sentimente pentru Andrew, care la acea vreme este văzut cu alte femei, inclusiv cu sora lui Charles, Prințesa Anne.

În 1973, Prințul Charles pleacă într-un turneu de șase luni în cadrul Marinei Regale. Se spune că Regele Charles și Camilla au avut o "despărțire în lacrimi în camerele lui de la Palatul Buckingham". O lună mai târziu, Camilla își anunță logodna cu Andrew. Charles o roagă să nu meargă până la capăt cu nunta. Ea o face oricum.

În 1977, Regele Charles, pe atunci Prinț, o întâlnește pentru prima dată pe Lady Diana Spencer la Althorp House, proprietatea familiei sale de 1.500 de acri din Northamptonshire, Anglia. La acea vreme, el se întâlnea cu sora ei mai mare, Sarah, însă în această perioadă, se spune că el rămâne încă apropiat de Camilla.

În 1981, Prințul Charles o cere în căsătorie pe Diana și se căsătoresc la Catedrala St. Paul șase luni mai târziu. Camilla încă rămâne apropiată Regelui Charles, iar de aici istoria relației lor e cunoscută tuturor.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg