Cum s-au cunoscut, de fapt, Regele Charles și Camilla! A existat o atracție imediată între ei

1 iunie, 2023

Regele Charles și Regina Camilla s-au cunoscut în anul 1971. A fost o atracție imediată și mare între ei încă de prima dată de când s-au zărit unul pe altul!

Charles și Camilla, Getty (1) jpg

Potrivit biografiei din 2018 a lui Penny Junor, „The Duchess”, Regele Charles, care pe atunci era Prinț de Wales, și Camilla, care se numea Shand, au făcut cunoștință prin intermediul unei prietene comună, Lucia Santa Cruz, în apartamentul ei. „Acum voi doi fiți foarte atenți", a glumit Santa Cruz. "Aveți antecedente genetice". (Aceasta era o referire la Alice Keppel, străbunica Camillei, care a fost amanta lui Edward al VII-lea).

Există o atracție imediată între cei doi, dar orice potențială apropiere este complicată de relația Camilei cu Andrew Parker Bowles.

În anul 1972, Regele Charles și Camilla încep să aibă o relație romantică, tânărul prinț curtând-o la meciurile de polo din Windsor. Ei își consolidează relația cu weekend-uri la Broadlands, casa unchiului lui Charles, Louis Mountbatten. Cu toate acestea, se vehiculează atunci că Regina Camilla încă avea sentimente pentru Andrew, care la acea vreme este văzut cu alte femei, inclusiv cu sora lui Charles, Prințesa Anne.

În 1973, Prințul Charles pleacă într-un turneu de șase luni în cadrul Marinei Regale. Se spune că Regele Charles și Camilla au avut o "despărțire în lacrimi în camerele lui de la Palatul Buckingham". O lună mai târziu, Camilla își anunță logodna cu Andrew. Charles o roagă să nu meargă până la capăt cu nunta. Ea o face oricum.

În 1977, Regele Charles, pe atunci Prinț, o întâlnește pentru prima dată pe Lady Diana Spencer la Althorp House, proprietatea familiei sale de 1.500 de acri din Northamptonshire, Anglia. La acea vreme, el se întâlnea cu sora ei mai mare, Sarah, însă în această perioadă, se spune că el rămâne încă apropiat de Camilla.

În 1981, Prințul Charles o cere în căsătorie pe Diana și se căsătoresc la Catedrala St. Paul șase luni mai târziu. Camilla încă rămâne apropiată Regelui Charles, iar de aici istoria relației lor e cunoscută tuturor.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg