Cum sărbătoresc Ducii de Cambridge împlinirea celor doi ani ai Prinţului George!

22 iulie, 2015
5 prince george1 kate jpg jpeg

Ducesa de Cambridge, n─âscut─â Kate Middleton, a pl─ânuit o petrecere ├«n cinstea celei de-a doua anivers─âri a Prin┼úului George. Se pare c─â ast─âzi familia regala pentru a marca aceast─â frumoas─â zi din via┼úa micului prin┼ú la re┼čedin┼úa ducilor din Norfolk, la Anmer Hall.

La această petrecere invitatul de onoare va fi chiar Regina, care de altfel nu a lipsit nici la prima aniversare a Prinţului George, ţinută atunci la Kesington Palace.

De la aceast─â petrecere nu vor lipsi nici bunicii materni, Michael ┼či Carole Middleton, m─âtu┼ča ┼či unchiul din partea mamei, Pippa ┼či James Middleton. Din p─âcate, marele absent al acestui eveniment va fi din unchiul din partea tat─âlui, Prin┼úul Harry, care la momentul acesta se afla ├«n Africa, ├«ntr-o expedi┼úie umanitar─â de trei luni. Nici bunicii paterni nu vor ajunge din p─âcate la aceast─â petrecere, c─âci cei doi sunt a┼čtepta┼úi ├«ntr-o vizit─â oficial─â ├«n West Country. Cu toate acestea, este stabilit ca Prin┼úul Charles ┼či Ducesa de Cornwall s─â-i fac─â o vizit─â Prin┼úului George ┼či surioarei sale la sf├ór┼čitul acestei s─âpt─âm├óni.

image

O alt─â surpriz─â frumoas─â de ziua Prin┼úului George a fost fotografia noua dat─â publicit─â┼úii, f─âcut─â dup─â botezul Prin┼úesei de Cambridge de fotograful Mario Testino, ├«n care Prin┼úul George apare ├«n bra┼úele tat─âlui s─âu, Prin┼úul William, ┼či care nu fusese f─âcut─â public─â odat─â cu celelalte fotografii oficiale de la botezul prin┼úesei.