Cum se descurcă prinţii George, Charlotte și Louis cu o mamă şi un bunic bolnav?

4 aprilie, 2024

Starea de sănătate a lui Kate Middleton şi a Regelui Charles îi afectează şi pe micii prinţi de la Palat. Cum fac ei faţă acestei noi situaţii?

A fi împreună şi a avea timp doar pentru ei contează enorm pentru recuperarea lui Kate. Casa Regală
A fi împreună şi a avea timp doar pentru ei contează enorm pentru recuperarea lui Kate. Casa Regală

În ciuda vârstei lor fragede, George (10), Charlotte (8) și Louis (5) au fost deja nevoiți să se confrunte cu situații foarte complicate. Prima, moartea străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, pe care o îndrăgeau şi la a cărei înmormântare de stat copiii cei mai mari ai Prințului și Prințesei de Wales au jucat un rol esențial. Apoi, vestea că bunicul lor este bolnav, urmat de o a treia veste copleşitoare, îmbolnăvirea mamei lor şi lupta ei grea împotriva cancerului - situație care, în ciuda eforturilor părinților lor, îi afectează iremediabil.

Privind evoluția lui Kate Middleton în tratamentul împotriva cancerului, nu putem să nu ne întrebăm cum îi afectează boala pe toți cei din jurul ei, în special pe soțul ei, Prințul William, și pe cei trei copii ai lor. "George, Charlotte și Louis sunt centrul lumii lui Kate și William și dau dovadă de o rezistență extraordinară", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru revista "People".

"Te înduioșează rezistența extraordinară a copiilor", spune aceeaşi sursă, care confirmă că cei trei micuţi sunt sursa de putere a Prinţesei de Wales, de-a lungul acestei perioade teribile. "Copiii au fost o sursă de sprijin în timpul tratamentului lui Kate", încurajând-o "cu zâmbetele și glumele lor". Inocența vârstei lor fragede a făcut ca toți trei să se adapteze perfect la noua realitate. De fapt, pentru ei a însemnat să o aibă în permanență pe mama lor alături de ei, lucru care nu putea să-i facă mai fericiți. "E important pentru ei să fie împreună şi să se distreze cu toţii atunci când pot", adaugă persoana din interior.

Prințesa Kate a așteptat să facă anunțul public despre starea sa de sănătate până când copiii ei au luat vacanță de Paște. George, Charlotte și Louis nu se vor întoarce în clasă decât peste câteva zile, creând astfel spațiu pentru ca familia să petreacă timp privat împreună.

"Înțelegem acum logica momentului ales - să aștepte ca copiii să aibă liber de la școală. Și-a ales momentul perfect", spune biograful regal Sally Bedell Smith pentru "People" despre mesajul video al soţiei Prinţului William, care a provocat o undă de șoc în întreaga lume pe 22 martie.

Ulterior, familia lor a lipsit de la slujba de Paște, încălcând tradiția reunirii întregii Familii Regale din anii trecuți.

FOTO: Casa Regală, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020   GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
FotoJet Meghan jpg
Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg
Sarah Ferguson Foto Profimedia jpg
Prințesa Anne și Prințul Haakon, Profimedia
Beatrice Borromeo Casiraghi si Pierre Casiraghi la Cannes   GettyImages 2154164316 jpg
Regina Mary la Fashion Summit, Profimedia (7) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Luxemburg   Gina Stefan, AGERPRES Casa Majestatii Sale (8) jpeg