Cum se descurcă prinţii George, Charlotte și Louis cu o mamă şi un bunic bolnav?

4 aprilie, 2024

Starea de sănătate a lui Kate Middleton şi a Regelui Charles îi afectează şi pe micii prinţi de la Palat. Cum fac ei faţă acestei noi situaţii?

A fi împreună şi a avea timp doar pentru ei contează enorm pentru recuperarea lui Kate. Casa Regală
A fi împreună şi a avea timp doar pentru ei contează enorm pentru recuperarea lui Kate. Casa Regală

În ciuda vârstei lor fragede, George (10), Charlotte (8) și Louis (5) au fost deja nevoiți să se confrunte cu situații foarte complicate. Prima, moartea străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, pe care o îndrăgeau şi la a cărei înmormântare de stat copiii cei mai mari ai Prințului și Prințesei de Wales au jucat un rol esențial. Apoi, vestea că bunicul lor este bolnav, urmat de o a treia veste copleşitoare, îmbolnăvirea mamei lor şi lupta ei grea împotriva cancerului - situație care, în ciuda eforturilor părinților lor, îi afectează iremediabil.

Privind evoluția lui Kate Middleton în tratamentul împotriva cancerului, nu putem să nu ne întrebăm cum îi afectează boala pe toți cei din jurul ei, în special pe soțul ei, Prințul William, și pe cei trei copii ai lor. "George, Charlotte și Louis sunt centrul lumii lui Kate și William și dau dovadă de o rezistență extraordinară", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru revista "People".

"Te înduioșează rezistența extraordinară a copiilor", spune aceeaşi sursă, care confirmă că cei trei micuţi sunt sursa de putere a Prinţesei de Wales, de-a lungul acestei perioade teribile. "Copiii au fost o sursă de sprijin în timpul tratamentului lui Kate", încurajând-o "cu zâmbetele și glumele lor". Inocența vârstei lor fragede a făcut ca toți trei să se adapteze perfect la noua realitate. De fapt, pentru ei a însemnat să o aibă în permanență pe mama lor alături de ei, lucru care nu putea să-i facă mai fericiți. "E important pentru ei să fie împreună şi să se distreze cu toţii atunci când pot", adaugă persoana din interior.

Prințesa Kate a așteptat să facă anunțul public despre starea sa de sănătate până când copiii ei au luat vacanță de Paște. George, Charlotte și Louis nu se vor întoarce în clasă decât peste câteva zile, creând astfel spațiu pentru ca familia să petreacă timp privat împreună.

"Înțelegem acum logica momentului ales - să aștepte ca copiii să aibă liber de la școală. Și-a ales momentul perfect", spune biograful regal Sally Bedell Smith pentru "People" despre mesajul video al soţiei Prinţului William, care a provocat o undă de șoc în întreaga lume pe 22 martie.

Ulterior, familia lor a lipsit de la slujba de Paște, încălcând tradiția reunirii întregii Familii Regale din anii trecuți.

FOTO: Casa Regală, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg