Cum se înțeleg, de fapt, Kate și Meghan? Specialiștii spun că e aceeași relație ca între Diana și Sarah Ferguson

În timpul interviului de logodnă, Meghan mărturisea că William și Kate au fost de real ajutor în a înțelege noua ei viață alături de prințul Harry. Și chiar dacă nu a vorbit vădit despre relația pe care ar avea-o cu Kate, Meghan a lăsat să se înțeleagă că ar fi apropiată de Ducesa de Cambridge. Dar care e realitatea?

Meghan Markle și Kate Middleton, la primul eveniment comun

Ei bine, specialiștii în monarhie spun că istoria se repetă și că relația dintre Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex este, de fapt, un război rece, așa cum a fost, în cele din urmă, și-ntre Diana, Prințesă de Wales, și Sarah Ferguson, Ducesă de York. Mai exact? Kate și Meghan nu relaționează decât atunci când sunt nevoite și că singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că amândouă îi doresc binele Prințului Harry. Una din perspectiva iubitei, cealaltă a unei surori.

Ba mai mult, specialiștii spun că între Meghan și Kate s-ar fi născut deja o mică rivalitate. Totul s-ar fi conturat în timpul evenimentului din luna februarie, anul acesta, organizat de ”Royal Foundation Forum, în care cele două, alături de Harry și William, au discutat despre provocările de a lucra împreună la fundația regală. Atunci, Meghan ar fi monopolizat discuția, deși era la primul eveniment comun, lucru care ar fi deranjat-o pe Kate, obișnuită până acum să iasă în față.

A dorit Kate s-o eclipseze pe Meghan la Trooping the Colour?

Iar rivalitatea s-a conturat, eveniment după eveniment, stilul vestimentar excentric și hollywoodian al lui Meghan Markle eclipsând ținutele conservatoare și protocolare ale mămicii Kate Middleton. Poate de aceea, la Trooping the Colour, am văzut o Kate mai rezervată ca oricând, mai serioasă, dar și mai stylish ca oricând. Chipurile, Ducesa de Cambridge s-ar fi săturat să fie în umbra lui Meghan în materie de fashion, motiv pentru care a făcut o alegere stilistică curajoasă. Ea a ales o culoare țipătoare, un croi îndrăzneț și o pălărie extravagantă.

Iunie 1983. Diana și Sarah au fost, inițial, prietene.

Istoricii spun că așa s-a întâmplat și-n cazul Prințesei Diana și a Ducesei de York. Chipurile, la început, cele două au părut prietene, mai ales că Diana a fost, cumva, cea care i-a făcut cunoștință Prințului Andrew cu Sarah Ferguson, devenit ulterior Ducesă de York. Însă, la scurt timp după intrarea lui Sarah Ferguson în familia regală, presa s-a arătat din ce în ce mai interesată de aceasta, lucru deranjant pentru Diana.

Apoi, o ușoară invidie și-a făcut loc între ele
Diana nu era obișnuită să împartă atenția publică cu cineva

La un moment dat, Diana ar fi avut o ieșire publică și ar fi reproșat presei interesul vizavi de Sarah Ferguson. ”Nu aveți nevoie de mine, o aveți pe Fergie (nr. Sarah Ferguson) acum”, ar fi zis Diana. Iar situația tensionată ar fi fost alimentată și de reproșurile de care Diana se lovea acasă, venite din partea soțului ei. ”Tu de ce nu poți fi mai mult ca Fergie”, i-ar fi zis Prințul Charles, la un moment dat, Dianei. Așadar, să seteze istoria un precedent? Să fie aceasta relația dintre Meghan, noua preferată a Marii Britanii, și Kate, preferata dintotdeauna?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA