Cum se înțeleg Prințesa Stéphanie și fostul ei soț, la 28 de ani de la separarea lor?

12 septembrie, 2024

Fostul cuplu, care s-a despărțit în 1996 după ce infidelitatea bodyguardului a ieșit la iveală, s-a revăzut la botezul nepoatei lor.

Între aceste două ipostaze s-au scurs aproape trei decenii. FOTO: Profimedia, Instagram
Între aceste două ipostaze s-au scurs aproape trei decenii. FOTO: Profimedia, Instagram

Botezul lui Victorie, singura nepoată a Prințesei Stéphanie de Monaco (deocamdată, deoarece a doua fiică a lui Louis și Marie Ducruet este pe drum), a reunit familiile celor doi părinți. În imaginile împărtășite de cei prezenți la petrecere, se poate vedea cum Prințul Albert și Prințesa Stéphanie l-au revăzut după mult timp pe Daniel Ducruet, fostul soț al prințesei, care a participat la eveniment cu actuala sa soție și cu fiica sa.

La 28 de ani de la despărțirea lor deloc amiabilă, relația fostului cuplu reiese clar din instantanee. Acum, ea este una civilizată, cordială chiar, ceea ce nu e de mirare din moment ce au trecut aproape trei decenii de la separarea lor.

Prințesa Stéphanie a purtat mereu eticheta de „prințesă rebelă”, deși pur și simplu își manifesta propria personalitate și dreptul ei la fericire. În 1991, ea a lansat un album de melodii în limba engleză, „Stéphanie, Winds of Chance”, în care i-a adus un omagiu mamei sale și cu care și-a încheiat cariera muzicală. Tocmai pentru a-l promova, a făcut un turneu în Argentina și Chile, călătorii în care a fost însoțită de Daniel Ducruet, care lucra ca gardă de corp în echipa ei de securitate.

Apropierea lor s-a petrecut în timpul acelui turneu de promovare, de unde a început o poveste de dragoste care a sfidat regulile de Palat și care a stârnit tot felul de comentarii. Dar, în ciuda gurii lumii, cei doi au avut doi copii, pe Louis Ducruet și pe Pauline Ducruet, și au ajuns și la altar.

Ceea ce părea un basm, însă, nu avea să aibă un final fericit. Deși, în 1995, Prințesa Stéphanie de Monaco și-a pecetluit iubirea cu Daniel Ducruet, fericirea lor nu avea să dureze mai mult de un an. Scandalul care a izbucnit după ce au ieșit la iveală fotografii compromițătoare ale bodyguardului cu o altă femeie a pus capăt mariajului.

Despărțirea lor a fost dezbătută în mii de articole din în întreaga lume și a pus-o pe Prințesa Stéphanie în mijlocul unui scenariu foarte dureros, nu numai din cauza sfârșitului relației sale, ci și din cauza comentariilor făcute despre viața ei. Timpul și sprijinul familiei sale i-au vindecat rănile, prin urmare relația actuală nu este una rea. Ba chiar la botez s-au fotografiat flancați de fiul și de nora lor, care au fost încântați să își boteze fiica, care are puțin peste un an, în timp ce așteaptă cu nerăbdare al doilea copil.

Stéphanie apare în fotografia de familie alături de fratele său, Albert, și de fiica sa, Pauline, în timp ce de cealaltă parte se află Daniel, cu soția sa, Kelly Marie Lancien, și fetița lor, Linoué. Erau prezenți și mama sa, Maguy Ducruet, și Michäel, fructul relației sale cu Martine Malbouvier, de care s-a despărțit când a început relația cu Stéphanie.

Aceasta nu este prima dată când sunt văzuți susținându-și copiii, deși de obicei nu sunt văzuți în ocazii foarte publice. De exemplu, cei doi au luat parte la prezentarea ultimei colecții de modă a lui Pauline Ducruet, pe post de modele, la fel ca mai toată familia. Un semn că, deși relațiile din sânul marelui clan Grimaldi sunt complicate, cu multe divorțuri și mulți urmași din relații diferite, membrii lui rămân uniți.

FOTO: Profimedia, Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg