Cum se menţine Ducesa de Cambridge în formă în timpul sarcinii

18 ianuarie, 2018
The Duchess of Cambridge Visits The Wimbledon Junior Tennis Initiative jpeg

Însărcinată în şase luni cu cel de-al treilea copil al său, Ducesa de Cambridge nu stă deloc liniştită, ci este din ce în ce mai prezentă la evenimente pentru a-şi respecta îndatoririle regale. Miercuri, după ce a făcut furori la Spitalul Great Ormond Street, îmbrăcată într-un superb palton roşu vibrant, Kate Middleton a schimbat repede ţinuta elegantă pentru una mult mai confortabilă, sport.

Ducesa de Cambridge face sport însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Invitată la un eveniment care a avut loc la Şcoala Primară Bond din Mitcham, ducesa s-a îmbrăcat comod pentru câteva ore de sport distractiv în compania elevilor. Deşi mai are foarte puţin până când îl va aduce pe lume pe cel de-al treilea bebeluş regal, Kate Middleton, care în primul trimestru de sarcină a suferit de greţuri matinale, nu se dă în lături de la sport. De altfel, asta este şi secretul ei pentru a se menţine în formă pe parcursul celor 9 luni de sarcină.

Tenisul şi mişcarea în general o ajută să se menţină în formă pe parcursul sarcinii.

Ducesa a arătat exemplar într-o costumaţie sport, cu o pereche de pantaloni negri cu dungi albe, pantofi sport de la Nike şi o jachetă din fâş alb care i-a lăsat la vedere sarcina. Admiratorii ducesei au putut să-i vadă burtica în toată splendoarea, bluza sport mulându-se pe forma rotundă a abdomenului.

Însărcinată în şase luni, Kate şi-a lăsat la vedere burtica pronunţată.

Dacă până acum îşi ascundea burta pronunţată pe sub paltonele groase, acum Kate le-a făcut pe plac fanilor şi şi-a etalat formele în jacheta de la PlayBrave în valoare de 109 lire sterline şi o pereche de pantaloni în două culori de la Monreal London,  simţindu-se în largul său şi făcând sport în compania copiilor.

S-a distrat în compania elevilor de la o şcoală primară.

De altfel, Ducesa este o iubitoare de sport şi, chiar dacă este însărcinată în şase luni, a jucat tenis, a alergat şi s-a distrat de minune în compania elevilor. Kate este o împătimită a tenisului şi este o susţinătoare a jucătorilor de la Wimbledon, fiind prezentă mai mereu în tribună la meciurile importante. Ce-i drept, ducesa nu mai este la fel de activă de când a devenit mamă, dar sportul încă face parte din viaţa sa. Ducesa le-a spus copiilor că adoră tenisul, dar faptul că este mama a doi copii, iar în luna aprilie va mai veni pe lume încă un bebeluş, îi ocupă destul de mult timp: "Îmi place tenisul, cred că este un sport minunat, am fost o fire sportivă când eram mică, mai puţin acum, că am foarte mulţi copii", a adăugat ea.

În timpul vizitei sale, Kate a dezvăluit că ea şi William erau "foarte competitivi" atunci când jucau tenis unul împotriva celuilalt." Ba mai mult, Kate a încercat să-i insufle această pasiune şi fiului său, Prinţul George, pe care încearcă să-l înveţe să joace tenis.

Va da naştere celui de-al treilea copil în luna aprilie.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte GettyImages 1243027554 jpg
Sussex și Oprah, profimedia 0596027715 jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (2) jpg
Printesa Diana si Sarah Ferguson   profimedia 0614948177 jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Printul Andrew si fetele
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Kate Middleton profimedia 0763438107 jpg
Meghan Markle în lacrimi, profimedia 0744806224 jpg
1 kate profimedia 0671402623 jpg jpeg
FotoJetLadyAmeliasiDiana jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regina Mathilde si fiica sa, Printesa Elisabeta, omagiu adus Reginei Elisabeta a Belgiei jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  Getty jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
regina rania si kate middleton jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}