Cum se menține în formă Regina Letizia? ”Ajutorul” de nebănuit!

Citeste tot despre:

, , , ,

Fiecare apariție în public a ei este un real succes. Simpatizanții și criticii regali o apreciază deopotrivă grație spiritului ei liber (dobândit pe vremea când era jurnalistă!), abilității ei de a se face plăcută, dar și, de ce să nu recunoaștem, aspectului ei fizic.

Siluetă fără cusur!

Este, fără doar și poate, o femeie frumoasă, elegantă și rafinată. Are un stil vestimentar aparte, preferând brandurile accesibile, în genere cele locale, se machiază discret și are grijă de conduita ei oricând apare în public la vreo îndatorire regală și nu numai.

Silueta ei a fost de multe ori un subiect de discuție preferat pe la Palat. Mulți au criticat-o pentru decizia de a-și face o operație la nas, care i-a schimbat pentru totdeauna înfățișarea, deși ea și-a argumentat decizia ca fiind o ”necesitate medicală”.

Alții spun că este mult prea slabă, ba în pragul anorexiei, și că recurge la diete drastice pentru a se menține. Ei bine, aceste lucruri sunt pe cât se poate de false, Regina Letizia având doar un stil de viață foarte sănătos.

Potrivit apropiațiilor ei, regina Letizia nu se abate niciodată de la dieta ei sănătoasă, în sensul că nu consumă mâncăruri grase sau zahar, și consumă cu religiozitate trei litri de apă pe zi. La aceste reguli, destul de bun simț!, se adaugă sportul de la care nu face rabat.

Picioare bine tonifiate de la… Zumba!

Da, Regina Letizia este unul dintre acei monarhi care fac sport des, încercând să-și mențină cât mai bine și mult tonusul muscular și tinerețea. Se pare că aceasta este practicantă de yoga, studiind ”Iyengar yoga” de mai bine de zece ani, și adoră să mediteze. Mai mult de atât, Regina Letizia recurge la Zumba și alergări pentru a se menține în formă!

Zumba

foto: arhivă/Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA