Cum se menține în formă viitoarea regină a Danemarcei. Prințesa Mary, 51 ani, este fidelă dietei daneze

15 septembrie, 2023

Am văzut-o cu toții în această vară în ipostaze.... mai mult decât decoltate. Viitoarea regină a Danemarcei va intra, fără doar și poate, în liga mare a reginelor frumoase și sexy, alături de Rania a Iordaniei sau Letizia a Spaniei.

Prințesa Mary a Danemarcei, Profimedia jpg

Nu ne grăbim deocamdată cu viitorul rang de regină, căci actuala Regină a Danemarcei, Margareta, este la rândul său într-o formă fizică foarte bună, la 83 de ani.

Dar putem dezbate pe larg subiectul Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei. Soția Prințului moștenitor Frederik, primul născut al Margaretei a Danemarcei.

Prințesa Mary a Danemarcei, Foto Getty (2) jpg

Mary arată senzațional la 51 de ani. La fiecare ieșire publică, dovedește că este și foarte elegantă și rafinată. Iar silueta îi permite să se afișeze cu orice fel de croieli. Iar Mary nu se dă în lături nici de la a purta pantaloni, nici fuste sau rochii veritabile de prințesă.

În vacanța petrecută recent cu familia în Ibiza, Prințesa Mary a Danemarcei a impresionat cu silueta sa trasă prin inel. Soția lui Frederik este trasă prin inel. De aceea, nu a ezitat să se bălăcească alături de soț și copiii săi în costume de baie atractive. Mai mult, nora Reginei Margareta este și naturală, fără implanturi sau alte artificii realizate în cabinele de estetică.

Presa desigur că a dorit să îi afle secretele de viață, care o ajută să aibă acest corp fabulos, după patru nașteri!

Se pare că Prințesa Mary a Danemarcei este o împătimită a sportului, dar și a celebrei diete daneze

Aspectul ei tineresc se datorează în mare măsură unui program de fitness constant și unei diete sănătoase, care reușesc s-o facă pe viitoarea regină să arate foarte bine și să se simtă într-o formă fizică de zile mari.

Unele dintre rutinele preferate ale Prințesei Mary sunt exercițiile de forță, care îi solicită musculatura, mersul pe jos, jogging-ul și călăria, scrie Daily Mail.

Fizicul prințesei îi sfidează vârsta. S-a văzut asta atunci când a mers să înoate alături de familie în Ibiza.

De-a lungul anilor, Prințesa Mary a fost văzută jucând tenis sau alergând în competiții caritabile.

Se pare că are și un antrenor personal care o ajută să se mențină în formă.

Când vine vorba de dieta ei, s-a aflat că prințesa născută în Australia este adepta ”dietei daneze”, un stil de viață nordic și sănătos, care se concentrează pe proteină de calitate, grăsimi bune, vegetale și foarte puțini carbohidrați. De asemenea, dieta daneză înglobează produse locale, din surse sigure. Adică se hrănește curat și sănătos. Rețeta infailibilă și pentru un fizic sănătos.

„Oamenii care trăiesc în Danemarca tind să mănânce mai mult pește, în special pește gras, cum ar fi somonul și mai puțină carne, comparativ cu o dietă tipică occidentală”, a declarat anterior, pentru FEMAIL, dieteticianul Lyndi Cohen din Sydney.

„În „dieta daneză”, accentul se pune pe proteină de înaltă calitate, atunci când se consumă carne.

Studiind mai amănunțit dieta daneză, s-a constatat că acești nordici un aport mai mic de carbohidrați și un aport mai mare de grăsimi bune, cum ar fi nucile și semințele și proteinele.

„Dieta daneză include fructe și încurajează consumul fructelor de pădure, care sunt bogate în antioxidanți care pot proteja împotriva bolilor”, a mai spus Lyndi.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg