Cum se menține suplă și în formă mama lui Kate Middleton, la 68 de ani

6 februarie, 2023

Așa fiică, așa mamă. Kate Middleton a moștenit genele extraordinare de la mama ei, Carole. Pe 31 ianuarie, mama lui Kate Middleton, Carole, a împlinit 68 de ani, o vârstă la care afișează o formă deosebită.

Carole Middleton profimedia 0453830813 jpg

La fel ca și soției Prințului William, lui Carole Middleton îi place să se mențină activă și a adoptat dintotdeauna o dietă sănătoasă. Dar ce mănâncă Carole pentru a se menține suplă? 

„Carole s-a îngrijit întotdeauna de ea și a mâncat sănătos și are o siluetă uimitoare", a susținut și fratele ei, Gary Goldsmith.

În 2011, înainte de nunta lui Kate cu William, mama ei a urmat Dieta Dukan, bazată pe o teorie a unui specialist francez în nutriție, Pierre Dukan, care susține că dieta lui le permite celor care o adoptă să mănânce orice și să fie în continuare slabi.

„Recent, am devenit vegană. Sau poate că ar trebui să spun flexitariană”, a mărturirisit și mama lui Kate Middleton pentru publicația The Telegraph.

Dieta Flexitariană încurajează alimentația pe bază de plante, dar permite și consumul moderat de carne și alte produse de origine animală. Acest regim este mai flexibil decât dietele complet vegetariene sau vegane. Mulți oameni au îmbrățișat filozofia dietei flexitariane, în special pentru că nu există reguli rigide. Regimul este destinat oricărei persoane care dorește să adopte o alimentație mai hrănitoare, dar nu vrea să renunțe complet nici la preparatele preferate pe bază de carne.

Apoi, s-a mai raportat că atât Carole, cât și fiica ei mai mică, Pippa, au urmat dieta Sirtfood, în cadrul căreia sunt permise numai anumite alimente, precum curmale, nuci, afine, mere, citrice, pătrunjel, capere, ceai verde, soia, căpșuni, ulei de măsline, ceapă roșie, rucola și kale.

Carole Middleton profimedia 0220387949 jpg

În plus, lui Carole Middleton îi place să-și cultive propriile legume în grădina casei sale din West Berkshire, mărturisind că are o recoltă satisfăcătoare de morcovi, sfeclă roșie și ceapă.

Activitatea fizică este o altă componentă de bază a stilului de viață sănătos adoptat de mama lui Kate Middleton, care joacă tenis și adoră plimbările lungi în natură.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg