Cum se pregătesc Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis pentru Halloween

26 octombrie, 2023

Kate Middleton a fost văzută anul trecut cu cei trei copii ai săi la Londra, la colindat! Și acum, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se bucură de sărbătoarea de Halloween!

Kate William Charlotte George Louis profimedia 0784006896 jpg

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se află în prezent într-o vacanță școlară și probabil se pregătesc pentru distracția de Halloween! Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William s-au bucurat de vacanța de jumătate de trimestru și în cuând, pe 30 octombrie, se vor întoarce la cursuri, exact la timp pentru sărbătoarea de Halloween.

Este probabil ca Pințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Pințul Louis, 5 ani, să facă activități legate de toamnă și de Halloween în timpul vacanței, așa cum au făcut și în anii trecuți. Mama prințesei Kate, Carole Middleton, a vorbit despre partea ei preferată a sezonului într-o postare pe Instagram anul trecut. „Halloween este un punct culminant al toamnei pentru mine", a spus Carole. „Încă îmi amintesc distracția și spaimele din propria mea copilărie; șansa de a mă costuma, de a decora dovleci și de a merge la colindat!". Carole a dezvăluit atunci că s-ar putea baza și pe ajutorul nepoților ei: „Anul acesta mi-am cultivat chiar și dovleci, așa că abia aștept să îi decorez împreună cu cei dragi."

În 2019, Kate Middleton a fost văzută într-un supermarket local din Norfolk cu Prințul George și Prințesa Charlotte alegând costume de Halloween. Localnica Kathy Whittaker a observat-o pe Prințesă printre rafturi. „Nu am văzut ce a cumpărat de fapt. Doamna care mi-a spus că era acolo avea copii cu ea și a spus că Prințesa Kate îi întreba pe copiii ei ce vor fi de Halloween".

În ziua de Halloween, cei trei copii ai prințesei Kate Middleton și ai Prințului William vor participa probabil la colindat. În ianuarie, Jay Rutland, un locuitor din Londra, a împărtășit o fotografie cu Kate Middleton ducându-i pe George, Charlotte și Louis să adune bomboane, potrivit revistei Hello! Magazine. „Pentru oricine se îndoiește de cât de cu picioarele pe pământ sunt William și Kate... Aceasta este Kate cu copiii lor bătând la ușa noastră din Londra, la colindat de Halloween", a transmis Rutland la vremea respectivă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg