Cum se pregăteşte maternitatea pentru venirea pe lume a bebeluşului regal?

10 aprilie, 2018
lindo wing gettyimages 471965938 jpg jpeg

Ca şi-n cazul primelor două naşteri, Kate Middleton a ales spitalul St. Mary şi, mai precis, Lindo Wing pentru a-l aduce pe lume pe bebeluşul nr. 3. Iar pregătirile la maternitate sunt în toi, din moment ce pruncul regal ar putea veni pe lume oricând de acum încolo.

Au fost montate garduri de protecţie

Kate a intrat deja în ultima lună de sarcină, aşa că bebeluşul regal s-ar putea naşte oricând. De aceea, pregătirile la Lindo Wing sunt în toi. În primul rând, au fost montate garduri de protecţie la intrarea în maternitate, pentru a-i ţine pe simpatizanţii regali, dar şi presa, cât mai departe de uşa clădirii.

Semne cu parcare interzisă

În al doilea rând, parcarea a fost interzisă, în faţa maternităţii, în perioada 9 - 29 aprilie, perioadă în care se aşteaptă ca Ducesa de Cambridge să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al cuplului. Asta deşi Palatul Kensington n-a estimat şi nici confirmat data naşterii bebelulşului.

La naşterea micuţei Charlotte

Cât despre aşteptările familiei regale, se ştie că Ducii de Cambridge sunt foarte preocupaţi de haosul pe care venirea pe lume al bebeluşului l-ar putea crea. Aceştia au făcut apel la presă şi la simpatizanţii regali să evite camparea cu multe zile înainte de eveniment în faţa spitalului, aşa cum s-au întâmplat în cazul celorlalte două naşteri.

foto: SplashNewsRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg