Cum se pregătește maternitatea pentru venirea pe lume a bebelușului regal?

Ca și-n cazul primelor două nașteri, Kate Middleton a ales spitalul St. Mary și, mai precis, Lindo Wing pentru a-l aduce pe lume pe bebelușul nr. 3. Iar pregătirile la maternitate sunt în toi, din moment ce pruncul regal ar putea veni pe lume oricând de acum încolo.

Au fost montate garduri de protecție

Kate a intrat deja în ultima lună de sarcină, așa că bebelușul regal s-ar putea naște oricând. De aceea, pregătirile la Lindo Wing sunt în toi. În primul rând, au fost montate garduri de protecție la intrarea în maternitate, pentru a-i ține pe simpatizanții regali, dar și presa, cât mai departe de ușa clădirii.

Semne cu parcare interzisă

În al doilea rând, parcarea a fost interzisă, în fața maternității, în perioada 9 – 29 aprilie, perioadă în care se așteaptă ca Ducesa de Cambridge să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al cuplului. Asta deși Palatul Kensington n-a estimat și nici confirmat data nașterii bebelulșului.

La nașterea micuței Charlotte

Cât despre așteptările familiei regale, se știe că Ducii de Cambridge sunt foarte preocupați de haosul pe care venirea pe lume al bebelușului l-ar putea crea. Aceștia au făcut apel la presă și la simpatizanții regali să evite camparea cu multe zile înainte de eveniment în fața spitalului, așa cum s-au întâmplat în cazul celorlalte două nașteri.

foto: SplashNews

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA