Cum și-a ascuns Kate Middleton problemele de sănătate în decembrie și semnul care putea să dea de gândit

18 ianuarie, 2024

Niciun semn că n-ar fi bine. De 24 de zile, Kate Middleton n-a mai fost văzută în public, după o lună decembrie foarte aglomerată în apariții.

Kate Middleton Crăciun 2023 (6) jpg

Prințesa de Wales nu a dat, așadar, niciun semn că se simte rău luna trecută, atunci când ea a găzduit un concert de colinde, a participat la slujba anuală de Crăciun a familiei regale, în Sandringham, și a fost prezentă la evenimentul de deschidere al unei noi unității spitalicești de chirurgie pentru copii.

De-atunci, însă, Kate Middleton n-a mai dat niciun semn, iar faptul că de ziua ei, pe 9 ianuarie, nu a fost făcut public niciun nou portret cu ea a ridicat oarecare semne de întrebare. Mai mult, tot de ziua ei, pe pagina de Instagram a Prinților de Wales n-a apărut nicio postare în care Kate să mulțumească pentru urările de bine, așa cum o făcea în fiecare an.

Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg

Am aflat ieri răspunsul: viitoarea regină a suferit o intervenție chirurgicală la abdomen, operație care o va ține în spital alte două săptămâni și va avea nevoie de o recuperare suplimentară de 2-3 luni. Este de așteptat, așadar, ca prințesa să revină în public de-abia după Paște, lucru care spune multe despre cât de complicată a fost operația suferită.

Ultima dată când a apărut Kate Middleton în public a fost chiar în ziua de Crăciun, când aceasta, însoțită de întreaga familie regală, cu mic, cu mare, a făcut tradiționala plimbare de după slujba festivă, pe domeniul de la Sandringham.

Cu acea ocazie, prințesa a părut într-o stare foarte bună, atât fizic, cât și psihic, socializând cu plăcere cu admiratorii regali care priveau de pe margini, glumind și afișând un tonus bun.

În urma operației survenite ieri, va urma, cum spuneam, o perioadă lungă de recuperare, iar prințesa va lipsi de la multe evenimente importante: Premiile Bafta din februarie, slujba religioasă anuală de Ziua Commonwealth-ului, parada de Ziua Sfântului David și parada de Ziua Sfântului Patrick, acolo unde prințesa apărea în mod tradițional îmbrăcată în verdele irlandez și oferea trifoiul-simbol soldaților din garda irlandeză.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg