Cum și-a împlinit Mary a Danemarcei visul de a fi regină! Era doar o fată simplă din Tasmania

9 ianuarie, 2024

Pasionații de spiritualitate știu deja că viaţa noastră este influenţată de legi şi principii spirituale care, fie că ne sunt cunoscute sau nu, fie că le recunaştem sau nu, ele funcţionează invariabil.

Mary a Danemarcei, Getty (2) jpg

Iar Mary a Danemarcei a făcut nu o dată dovada că știe să aplice manifestarea în viața sa. În vremurile noastre, multe femei care nu sunt de viță nobilă au ajuns să se mărite cu prinți. La fel este și cazul Kate Middleton sau Meghan Markle.

Cum și-a manifestat Mary, o fată banală din Tasmania, o viață de regină. A făcut câteva cursuri speciale

Mary a Danemarcei, Getty (3) jpg

Prințesa Mary revine în atenția mondială, odată cu schimbarea colosală ce o privește personal. Căci doar în câteva zile, această doamnă superbă va deveni regina Danemarcei, după ce soțul ei, Prințul Frederik va urca pe tronul acestei țări scandinave, în urma abdicării neașteptate a mamei sale, Regina Margareta.

Mary a Danemarcei, Getty (1) jpg

Ei bine, povestea lui Mary este una asemănătoare basmelor cu prinți.

Bruneta și-a cunoscut bărbatul într-un .... pub, în anul 2000! Nu la bal, nu prin recomandări de familie, pur și simplu destinul i-a adus la ușă... un prinț. Mary s-a născut în Tasmania, cel mai mic stat al Australiei, fiind localizat pe insula cu același nume din sudul Australiei.

Parcursul Prințesei Mary a Danemarcei de la o viață obișnuită, la regalitate este o poveste de transformare, una care a implicat atenție la detalii și pregătire temeinică, pentru a-și îmbrățișa noul rol. Nici măcar o reverență nu știa să facă. Cu toate acestea, a învățat cu fervoare tot ce trebuia, pentru a face o impresie frumoasă atunci când și-a cunoscut soacra pentru prima dată.

Teresa Page, fondatorul școlii de talente ”Starmakers Training and Coaching Programs” a jucat un rol esențial în această tranziție.

Cunoscută drept ”mâna dreaptă a prințesei”, Teresa Page a petrecut patru ore în fiecare duminică timp de opt săptămâni cu Mary, pe care a descris-o drept „fata simplă din vecini”. Practic, a făcut-o din obișnuită, prințesă. Cert este că Mary și-a dorit mult să fie ceea ce trebuia. N-a vrut să dezamăgească și practic face dovada că a știut să aplice legea atracției încă de pe vremea când nici nu se vorbea despre acest concept. 

Manifestarea, dincolo de teoria care o susţine, este o practică. Această abilitate se poate exersa, perfecţiona şi aduce la nivelul de măiestrie.

Asta a făcut și Mary, alături de preparatoarea sa, concentrându-se pe rafinarea comportamentului ei pentru a se potrivi în viața regală și pentru a-și dezvolta „calitatea de vedetă”.

Amintindu-și de acele zile, Teresa menționează publicației Sunrise că Mary a venit la ea foarte hotărâtă. A știut dintotdeauna că-și dorea altă viață. Și-a imaginat viața pe care o voia, a cunoscut un prinț și urmează a fi regină. Specialista a dezvăluit franc că prințesa era nerăbdătoare și dornică să învețe: „Am simțit implicarea, dragostea ei de a învăța și dorința de a se schimba și a-și transforma viața”, a spus Teresa pentru Sunrise.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg