Cum şi cu cine au petrecut Harry şi Meghan vacanţa de Revelion?

3 ianuarie, 2018
harry si meghan jpeg jpeg

Prinţul Harry şi logodnica lui, Meghan Markle, vor să arate lumii că nu profită de statutul lor privilegiat de cuplu regal. Şi cel mai recent act de acest fel a fost faptul că cei doi au ales să zboare spre destinaţia lor de vecanţă de Anul Nou la clasa economy a unui curse de linie, având locuri chiar lângă toaletă.

image

Să nu credeţi că Harry şi Meghan au zburat spre Franţa singuri! Prinţul şi fosta actriţă americană au fost însoţiţi de câţiva bodyguarzi şi au fost primiţi pe aeroportul din Nisa de ofiţeri francezi de securitate.

Destinaţia lor de vacanţă nu a fost, însă, la fel de modestă precum zborul, cei doi alegând să petreacă primele zile din an pe Reviera franceză.

image

Se pare, însă, că Revelionul nu i-a prins pe tărâm francez, ci în Principatul de Monaco, acolo unde cei doi ar fi petrecut într-un grup de prieteni care i-a inclus şi pe Prinţul Albert şi pe Prinţesa Charlene de Monaco.

Aşadar, de cum au sosit pe aeroportul din Nisa, cei doi s-au îmbarcat într-un elicopter privat, care i-a adus în Monte Carlo, acolo unde au petrecut două zile.

image

Şi da, dacă Harry şi Meghan au petrecut Revelionul în compania suveranilor din Monaco, atunci cu siguranţă a fost vorba despre un eveniment cu fast, căci miliardarii din principat sunt recunoscuţi pentru chefurile lor opulente.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg
Regele Charles al III lea   GettyImages 1211550012 jpg
Regina Mathilde in Africa de Sud jpg
Charles Getty jpg
Guillaume si Stephanie de Luxembourg, cu fiul lor, Charles   pagina oficiala jpg
Prințesele cu forme jpg
Nunta Lady Amelia  jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (8) jpg
kate-  william